Megérkezett a Bayonetta Origins demója

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan lecsaphatunk a Bayonetta mellékágára Nintendo Switchen, ám előtte egy kiadós kóstolóban vehetünk rész, ha ellátogatunk az eShop letöltési oldalára.

A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demont a japán mesekönyvek látványvilága ihlette, minden pálya úgy néz ki, mintha a kézzel festett oldalak megelevenedtek volna. A könnyed látvány alatt viszont összetett harcrendszer dolgozik, erre a PlatinumGames csapata a garancia. Most belekóstolhatunk a játékba, elvégre megérkezett a játszható demó.

A próbaváltozatban az Avalon Forest nevű pályán irányíthatjuk Cerezát és annak démoni társát, Cheshire-t. Hősünket itt még nem hívták Bayonettának, évekkel az első számozott epizód történései előtt járunk, de már akkor eléggé belevalónak tűnt az ifjú boszorkány. Ebben a szeszélyes világban nemcsak harcolnunk kell, hanem fejtörőket is oldhatunk meg, és ne felejtsd el megszagolni a rózsákat sem!

Bónuszként a demóban elért mentéseinket átvihetjük a teljes verzióba, ha annak megvásárlása mellett döntünk. A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon március 17-én érkezik Nintendo Switchre.

4.
4.
Nothing
Sehol egy kis pszeudó pucérkodás vagy 5 másodpercenként a kamerába tolt segg/csöcsök? Így nehéz lesz majd eladni...
3.
3.
sumblinker
Csomó komoly játékhoz készült ilyen kis gagyibbb mellékág. (Tomb Raider, Bloodrayne, Prince of Persia...)
2.
2.
Zuzmo
Elsőre fura. Aztán jobban belegondolva jó ötlet így bővíteni a franchise-t.
Nem baj, ha nem ugyanazt nyomják, hanem kísérleteznek is.
Már mi a jó életért válna nevetségessé ettől?!
Úgy is jön sima negyedik rész is, ha valakinek ez nem tetszene.
1.
1.
Shao Kahn
Én nagyon sajnálom Bayonettát amiért így megalázzák-nevetségessé teszik ezzel az alkotással. Most ennek az originsnek a nevetséges (karakter)grafikájára gondolok főleg, ez a legkevésbé sem illik egy ilyen hősnőhöz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...