SGF 2023: Dátumot kapott a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Link másolása
A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty legújabb előzetesét és a megjelenési dátumát a valódi Johnny Silverhand vezette fel az Xbox Games Showcase műsorán.

A CD Projekt sci-fi shooter kalandjátékának, a Cyberpunk 2077-nek a bővítése egy eddig nem látott cinematic trailerrel gazdagodott a ma esti Xbox Games Showcase műsorán. A Phantom Liberty legújabb videóját maga Johnny Silverhand, azaz Keanu Reeves konferálta fel a játékosoknak. A látványos trailer mellé még egy megjelenési dátumot is kaptunk!

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 2023. szeptember 26-án jelenik meg Xbox Series X/S, PlayStation 5 konzolokra és PC-re. 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
Doomsayer
#5: Nem a 2077 alatt cserélik ki a motort a "DLC" okán, hanem a következő játékokhoz, mint pl új Witcher lesz már az UE5 használva. A gépigény pedig (bár én nem néztem), nem lenne meglepő, ha emelkedne, hiszen már nem kell last gen konzolokon is futnia, tehát ha valahol a művészeti irány az volt, hogy 3db fenyőfa meg 2db utcai lámpa, ott nem kell a régi konzolok miatt kicserélni arra, hogy 1db fenyőfa és 0db lámpa - ha így érthető.
5.
5.
Kamukaze
Olvastam a gépigényt, de mintha emelkedett volna.(még rt nélkül is) Pedig azt szólották, hogy lecserélik UE-re a motort. Attól jobb sebességet várnék mint a Red-től.
4.
4.
Doomsayer
#2: Nem tudom, nekem anno a megjelenés napján sem volt 10 méterre betöltődő plasztik épület pedig csak 1070-esem volt meg ryzen 2600 és 16 giga ram. A mostani grafikáját meg szerintem nem biztos az sem, hogy a következő konzolgen tudni fogja. De nyugi, más PC játék sem nagyon tud ilyet, ami meg igen, az meg a Quake 2 meg Portal, amik nem mai grafikák.
3.
3.
Chdz
#2: Konzolon lehet, de egy normális PC-n semmi gond nincs vele.. Path Tracing-gel meg egyenesen über lehet.. Ez a játék technikai oldalon legalább 2025-ös szinten van.
2.
2.
Robilluma
#1: Ez a grafikai dolog gondolom vicc akart lenni.
A 10 méterre az orrunk előtt betöltődő plasztik épületeket nem hiszem h nehéz lenne überelni...
1.
1.
Doomsayer
Jó lesz ez a kiegészítő, amit érdemes megvenni. Grafikailag meg ismét várhatunk majd egy fél generációt, amire valami megközelíti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...