Egy harmadik játékon is dolgozik az Insomniac Games

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Marvel's Spider-Man 2 és a Marvel's Wolverine mellet még egy AAA-játék van készülőben a stúdiónál, részleteket nem árult el a projekt vezetője, azonban a korábbi értesülések alapján össze lehet rakni a képet.

Erin Eberhardt egy nemrég megjelent interjúban beszélt nemcsak az eddig karrierútjáról, de arról is, hogy milyen új kihívás számára élete első tripla-A játékprojektjének vezetése. A hölgy 2022 novemberében csatlakozott az Insomniac csapatához, ahol egy még be nem jelentett játékért felel, részleteket nem árulhatott el.

Ez összecsenghet azzal, hogy a fejlesztő stúdió még 2021-ben hirdetett meg több nyitott pozíciót is, köztük egy árulkodó multiplayer rendszertervezői állást. Viszont az továbbra is kérdés, hogy ez melyik, az Insomniachoz köthető franchise spinoffja lenne, hacsak nem egy teljesen új IP-t hozna létre a stúdió. Mivel a Sony nagyon ráfeküdt a live service játékok készítésére, nem kizárt, hogy ez a projekt is egy abból a 12-ből, amit beígértek. Az más kérdés, hogy mennyire szerencsés egy történetközpontú, egyjátékos címekkel sikereket elérő stúdióra bízni egy multis játék elkészítését.

Az Insomniac ősszel megjelenő következő játéka a Marvel's Spider-Man 2 lesz, és bár be lett jelentve, még nem sokat tudni a készülőben lévő Marvel's Wolverine-ről, csak annyit, hogy leghamarabb 2024-ben játszhatunk vele.

2.
2.
Br1sk
egy x-ment adnák. kb egybe esne a megjelenés a mcu filmel. 2025-6 körül
1.
1.
Zisten
"...mennyire szerencsés egy történetközpontú, egyjátékos címekkel sikereket elérő stúdióra bízni egy multis játék elkészítését."

Azért ez nem teljesen igaz. Ennek a stúdiónak volt egy Resistance trilógiája is anno, ami komoly kis multival és co-op résszel volt megáldva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...