Újabb kiegészítőt kap a No Man's Sky

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A No Man's Sky nem kevesebb, mint hét éve jelent meg és azóta számos fantasztikus frissítéssel büszkélkedhet. Sőt, már jön is a következő!

A látványos, sci-fi űrkaland egészen pontosan hét évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, és ez idő alatt szuper tartalmakkal bővítették az eredeti játékot. A fejlesztők az évforduló alkalmából készítettek egy rövid videót, amiben tisztelegnek az összes eddig kiadott frissítés előtt. Ez azonban nem minden: a videó végén még egy kis ízelítőt is kapunk a legújabb bővítésről. Tulajdonképpen csak a címét, de már az is elég, hogy felcsigázza a rajongókat! 

Nézzetek bele ti is a No Man's Sky történelmébe! 

Azon kívül, hogy Echo néven fut majd, több információ sehol nincs megemlítve a bővítésről. Az eredeti videó egy X-posztban került a nagyközönség elé, ahol szintén csak kérdőjelek ölelésében látjuk a címet. Reméljük, hogy hamarosan további információkkal szolgál a Hello Games!

6.
6.
shatterhand
#2: Piaci alapon megy. Premier után bezuhant az ára. Én pont a gödör alján vettem 1-2ezerert storen, aztán elkezdtek jönni a hirek ,hogy dolgoznak rajta. Azóta csak pislogok mi mindent pakoltak bele.
Bár nekem továbbra is egy kuaunalmas lootolás az egész. Már a tutorial alatt is megunom akárhányszor nekiállok
5.
5.
delphijos
#4: "2 minimum 3x csökkentették az alapárát"

Azért ez nem általános. Az RDR2 is volt többször leárazva, most éppen megint teljesáras. De ott van a DS3 ami pont annyi idős, azt is. Azokat árazzák le "végleg" ami már nem megy. Ez is pont a rengeteg ingyenes DLC miatt tartja az árát.
4.
4.
crytek
#3: Nem ez volt a lényeg kapott-e leárazást. Hanem less meg egy 7 éves játékot.. a legtöbb ilyen öreg game: 1 nem kap semmi frissítést 2 minimum 3x csökkentették az alapárát.

De a lényeg ez a cég GTA 5-je..ezzel a játékkal még sokszor fogunk találkozni abban biztos vagyok :)
3.
3.
hedzsooo
#2: Kismillioszor volt learazva. Igen, + bundle-ben is volt.

En kerek elnezest a nevukben toled, hogy pont nem ma, mikor ezt a cikket te megnyitottad van a jatekuk learazas alatt...! :D XD
2.
2.
crytek
Érdekes gazdasági politikát folytat ez a cég. 7 éves és egy deka árcsökkentésen se eset át (ami az alapárat illeti)
A honnan hova jutott része is egy külön storyt megérdemelne..
+ hogy ennyi kieget kapott és mindezt ingyen az is egy másik lapra tartozó dolog.
1.
1.
Extol
Nincs megállás, a srácok bőven túlteljesítettek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...