Ingyen multizhatunk a hétvégén PlayStationön

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 5.
  • Akció
Link másolása
A Sony ezen a hétvégén mindenki számára elérhetővé teszi a PlayStation Plus szolgáltatást, azaz ingyen vethetjük bele magunkat a többjátékos mókába PS4-en és PS5-ön. Mindössze egy PSN-hozzáférésre lesz szükségünk.

Az ingyenes többjátékos hétvégén a Sony Season of Play promóciójának részeként kínálja, amely új avatárokat, PS Stars kampányokat , e-sport versenyeket és számos akciós játékot és ruhadarabot vonultat fel, és még konzolt vagy 12 hónapos tagságot is lehet nyerni a végén. Nyilván, akiknek jelenleg nincs aktív PlayStation Plus előfizujuk, de a hétvégén ráérnek játszani, jól fog jönni.

Szóval PS4-en és PS5-ön 2023. december 9-től egészen december 10-ig tart a móka, és ha nem tudtad volna, elég hozzá egy PlayStaton Network-fiók - bár lenne még olyasvalaki, aki a Sony konzolján nyomul, és nincs neki?

Mától egyébként rátehetjük a kezünket a PlayStation Plus Essential mellé járó decemberi játékokra is - köztük a LEGO 2K Drive-ra, a Powerwash Simulatorra és a Sable-re. Két nap alatt mind a három címet kipróbálhatjátok, és meg is tarthatjátok, ha az ingyenes időszak után előfizettek a szolgáltatásra.

1.
1.
elfdefender
Szia Zoenn! Bocs az offert, de jovo ev elejen (vagy eppen meg iden) is irsz idei horror/thriller valogatos cikket mint a regi szep idokben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...