A Nightingale fejlesztői mostantól az offline módra koncentrálnak

  • Írta: osan
  • 2024. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék pár napja jelent meg Steamen koraihozzáférésben, eddig vegyes visszajelzéseket kapott, melynek egyik fő oka az volt, hogy kötelező az internetkapcsolat ahhoz, hogy játszani tudjunk. A fejlesztők most ezen szeretnének változtatni.

Az Inflexion Games csapata – akiket nemrég felvásárolt a Tencent – bejelentette, hogy prioritást élvez mostantól az offline mód fejlesztése. A stúdió első játéka, a Nightingale február 20-án jelent meg koraihozzáférésben és eddig a Steam értékelések alapján kifejezetten vegyes fogadtatásban részesült. Ennek egyik legfőbb oka a kötelező internetkapcsolat, mely akkor is kell, ha egyedül szeretnénk bejárni a játék varázslatos világait.

Sok párbeszédet láttunk az elmúlt napokban arról a döntésünkről, hogy a Nightingale-t csak online lehet játszani a koraihozzáférésben. Megértjük, hogy ez pár játékosnak frusztráló lehet több ok miatt is... A célunk már az elejétől az volt, hogy szorosan összekapcsolt világokat teremtsünk, kooperatív felfedezéssel – egy univerzum, mely nagyobb, mint csak egy világ vagy szerver. Emiatt már a fejlesztés elején meghoztuk a döntést a co-op támogatottság és az offline játékmód között. A kooperatív játékmenet, melyben a csapatod különböző világokban van nagyobb kihívásnak ígérkezett, így azzal kezdtünk el először foglalkozni... Most az offline mód élvezi a prioritást, ami ahogy lehet megjelenik.” – nyilatkozta a csapat.

Az Nightingale egy ex-Bioware vezetőnek az új játéka és ahogy azt már írtuk is, early access-verzióbán elérhető. Azt még nem tudni, hogy mikor lehet számítani a teljes megjelenésre.

1.
1.
Extol
Helyes, kellenek a jó egyjátékos címek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...