13 percen át száguld az EA Sports F1 24

  • Írta: szlav
  • 2024. április 30.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters és az Electronic Arts egy masszív adag, bő 13 perces nyers gameplay dömpinget borított a Forma-1 rajongókra. Nem fest rosszul a jövő hónapban érkező új etap!

Május végén újra megújul a Codemasters Forma-1-es szériája. Habár úgy fest, hogy a 2024-es kiadás ismét sztorimód nélkül érkezik (kétévente várható ilyesmi?), a karriermód és a vezetési élmény komoly újításokat kap. Videón persze nehéz megítélni, hogy milyen lett a vezetési modell revíziója, a játék látványvilágában azonban bátran gyönyörködhetünk.

Különböző megvilágításban, más-más időjárási körülmények közt és többféle kameranézetből figyelhetjük a versenysportot, ráadásul egészen tisztességes bemutatót kapnak a pályák is - a régi klasszikusok és a viszonylag újabb futamok egyaránt. A videó Spa, Monaco, Silverstone, Losail és a Shanghai GP aszfaltján is megfordul.

Az EA Sports F1 24 május 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A Champions Edition előrendelői már 3 nappal korábban a rajtrácshoz állhatnak.

1.
1.
Nothing
Hát...egyelőre szépnek szép és aludttej simasággal fut, de még mindig túl "gépiesen" mozognak a kocsik, az esős rész kidolgozatlan (nem verik fel a vizet az autók, a sisakon lefolyó víz nagyon béna, inkább hónak néz ki) és túl steril az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...