Egy meglepetés műsor követi majd a júniusi Xbox Games Showcase-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 30.
  • Hír
Link másolása
Az egyetlen címre fókuszáló műsor rögtön a már előre beharangozott adás után kezdődik, viszont még titok, hogy melyik is az a játék. Csak egy logó látszik, illetve annyi ismert, hogy egy szeretett franchise folytatásáról van szó.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy június 9-én kapunk egy igen komoly Xbox Games Showcase-t, amelyen biztosan láthatjuk majd az idei Call of Duty-t, de egyes pletykák szerint a Gear 6-ról is itt rántják majd le a leplet. A Diablo IV kiegészítője, az Ara: History Untold és az ősszel érkező Indiana Jones-játék is biztosan ott lesznek.

Viszont nem csak ezzel az egy műsorral készülnek az Xboxnál. Ahogy tavaly a Starfield kapott egy teljes, önálló adást, úgy most egy egyelőre titokzatos cím fogja megkapni ugyan ezt a lehetőséget. Az egyetlen, amit a logón kívül tudunk a játékról, hogy egy közkedvelt sorozat folytatásáról van szó.

Ha itt is kizárólag egy belsős cím szerepelhet, akkor ugyan az lekorlátozza a lehetséges címeket, viszont így is sok marad a kalapban. Hogy kapunk-e újabb infókat arról, hogy mi is ez a játék, egyelőre nem tudni, viszont nem lehetetlen, hogy az utolsó pillanatig titkolóznak majd az Xboxnál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...