A játékosok imádják a Stellar Blade-et

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Metacritic felhasználói pontozása alapján a Shift Up játéka maga mögé utasította 2024 több PlayStation-exkluzív címét, és úgy fest, hogy pénzügyileg is sikerként könyvelhető el a játék.

A koreai Shift Up játéka már hetek óta viták középpontjában áll, az egyik véglet szerint a játék karakterábrázolása egyenesen veszélyes a nőkre nézve, a másik szélsőség képviselői szerint az előzetesen tagadott, majd mégis meglépett cenzúra szignifikánsan csorbította a játék élvezeti értékét.

Ezektől a végletes narratíváktól eltekintve viszont úgy fest, hogy a játék népszerűsége és sikere töretlen. Nemcsak az előrendelések tekintetében beszéltek a fejlesztők pozitív eredményekről, de a Metacritic oldalán közel 2000 felhasználói értékelés alapján a cikk írásakor 9.3-on állt a játék pontszáma. A kritikusi pontszámok összesítése 82-n áll, így ha még átlagoljuk is, az akkor is egy tekintélyes 87,5 pontot kapunk.

Természetesen ahol felhasználói értékelés hagyható, ott adott a review bombing, azaz a szándékos lehúzás lehetősége, de természetesen a pozitív irányba való elfogult pontozás is. A SIE kiadásában megjelent játék így is úgy is a kiadó idei eddigi legnagyobb sikere.

1.
1.
JohnSpartan
Nem csoda... Zseniális lett a játék! Szerencsére még csak 50%-nál tartok de így is meg tudom mondani hogy egy kiváló alkotás!

A harcrendszer telitalálat, grafika gyönyörű, a csaj is :), a sztori is behúz + jó mellék küldetések! Pár apróbb bugon kívül nagyon nem tudnék belekötni a játékba. Persze eléggé réteg játék de, aki szereti a kaszabolóst annak tetszeni fog!

Első boss fight a részemről:

https://youtu.be/1dkc7oa2RCI?si=ozyRz6eRA0OXo88p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...