Júliusban mentjük meg a Földet az Earth Defense Force 6-ban

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha az emberiség megnyerte a hosszú háborút az ismeretlen űrlények ellen, a népesség 10 százalékra zsugorodott és három évvel később egy új fenyegetéssel nézhetnek szembe. Már tudjuk, mikor jön hozzánk az Earth Defense Force 6.

Eredetileg tavaszra vártuk az Earth Defense Force 6 nyugati megjelenését, ám végül csak július 25-én fut be a méltán híres széria hatodik felvonása PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Az előrendelések már be is indultak a PS Store-ban, így nem csupán 24 órás korai hozzáférés ütheti a markunkat, hanem számos ingame tartalom is.

Beruházhatunk a 90 dolláros Deluxe Editionbe, amely a szezonbérlet mellett számos új fegyvert, további küldetéseket (ejnye) és alkatrészeket is tartalmaz az önjelölt védők számára.

A sztori szerint 2024-ben az emberiség megnyerte a csatát a betolakodó primerek ellen, ám a populáció 10 százalékra esett vissza, így a világ az összeomlás határán táncol. Három évvel később a remény nélküli Földön ismét meg kell védenünk a bolygót, hiszen kiderül az új megszálló kiléte, aki már régóta gyötri az otthonunkat. A Védelmi Erők katonájaként mi vezetjük majd az ellentámadást. Amit már online kooperatív módban három másik társunkkal is megtehetünk a sorozatban elsőként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...