Az eddigi legnehezebb küldetéssel bővült a Rise of the Ronin

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Rise of the Ronin legújabb frissítése, amely új küldetéseket és bónuszokat kínál, nem beszélve a számos életminőség-javításról és az egyéb új tartalmakról sem. Az igazi kihívást keresők is jól járnak.

A Team Ninja kiadta a Rise of the Ronin 1.05-ös verziószámú frissítését, amely új Ally-küldetésekkel bővíti a felhozatalt (szám szerint öttel). A Path of Chaos többször is újrajátszható, lévén minden alkalommal más és más ellenségekkel futunk össze, míg az Eternal Night "az eddigi legnehezebb küldetésnek ígérkezik".

Ami az új szetteket illeti, a Precious Dragon egy végső Countersparkot is lehetővé tesz, még akkor is, ha nincs Ki-nk. sőt egy sikeres Grapple-támadás után még csökkenti is az ellenség fókuszát. A Ferocious Tiger egy továbbfejlesztett előretörő dodge-dzsal bír, és a még a Ki-regenerációnk is gyorsabb lesz a Blade Flash-sel.

A Dojo-ban elérhető ellenfelek listája is bővült, illetve a Bond-küldetésekben is feltűnik néhány exkluzív boss. A javítások teljes listáját erre találod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...