Neil Druckmannt pontatlanul idézte a Sony

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 27.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A napokban idézett interjú kapcsán a Naughty Dog vezetője kapott hideget-meleget, most viszont tiszta vizet öntött a pohár és nyilvánosságra hozta az interjú azon részét, amelyet hibásan idézett a Sony.

A PlayStation egyik legpatinásabb stúdiójának, a Naughty Dognak a feje az utóbbi napokban több oldalról is célkeresztbe került, mivel olyanokat talált mondani, mint hogy az új játékuk újradefiniálja majd a mainstream játékipar fogalmait. Az ilyen szerénytelen kijelentések még az olyanoknak is rosszul állnak, akik teljes egészében a játékipar rocksztárjaiként tündökölnek, hát még Neil Druckmannek, akitől merőben idegennek hat.

A valóság, úgy tűnik, hogy egy nem szándékolt torzítás eredményeként kerültek Druckmann szájába a fenti szavak. Maga a játékkészítő osztotta meg az interjú átiratát X-en. Az egyik kérdésre adott válasz igencsak terjengősre sikerült, amit a Sony egy elegánsnak vélt tömörítéssel igyekezett átültetni, viszont Druckmann sosem használt ilyen erős szavakat az interjú során.

Persze, az is elég erősnek tűnhet, hogy az egyelőre nagyon titkos új projektjükért lelkesedik pályafutása során a legjobban, és nagyon büszke rá, hogy a videójáték iparon kívüli szereplők is kíváncsian figyelik, hogy mivel rukkol elő a stúdió legközelebb. Hogy mikor olvashatjuk majd teljes terjedelmében az interjút, ami ezáltal végérvényesen tisztázná a helyzetet, egyelőre nem tisztázott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...