Hírarchívum - 2024. március

Nyakunkon a Sky: Children of the Light PC-s verziója

A Journey fejlesztőinek játéka hamarosan PC-re költözik. A korai hozzáférés április elején indul a Steamen free-to-play modellben. A varázslatos hangulatú nyitott világú kalandjáték minden figyelmet megérdemel.

35 új pályával érkezik a Braid: Anniversary Edition

Jonathan Blow eleinte úgy gondolta, hogy a kultikus platformjáték évfordulós kiadásában nem lesznek új szintek, de aztán csak "kitalálta a módját", hogy párat belerakjon, aztán a dolgok kicsúsztak a kezéből. Milyen jól tette!

Több külső fejlesztő szerint nem éri meg Xboxra fejleszteni

Állítólag rengeteg külső fejlesztő és kiadó megkérdőjelezi, hogy megéri-e a többletmunka Xbox Series X/S-re portolni a játékaikat, mivel a konzol eladásai Európában nem úgy muzsikálnak, mint ahogy azt a Microsoft elképzelte.

Lássuk, milyen frissítések érkeznek a Dragon’s Dogma II-höz!

A Capcom elárulta a múlt héten megjelent akció-szerepjátékának frissítési tervét, a közeljövőben érkezik a 30 fps-es korlát és hamarosan bármikor indíthatunk új játékot, még akkor is, ha meglévő mentéseink vannak.

Steamre költözik a The Crew Motorfest

Jövő hónapban végre a legnagyobb PC-s áruház kínálatában is elérhető lesz a Ubisoft fesztiválos autóversenyzős játéka, ráadásul a már megszokott ingyenes időszakkal.

Ma 30 éves a The Elder Scrolls-sorozat

A Bethesda Game Studios is megemlékezett az évfordulóról, számot vetve az elmúlt három évtized játékaival, és egy kis kitekintéssel a jövőre nézve. Igen, már fejlesztik a TES 6-ot.

Újra életjelet adott magáról a Control PvE mellékága

FBC: Firebreak néven hallhattunk róla először, most viszont már Condor címen készül a Remedy 2019-es játékának co-op központú spinoffja, a jelek szerint már zajlanak a munkálatok.

Ingyenes hétvégét tart konzolokon a Cyberpunk 2077

Húsvét hétvégéjén korlátozott ideig játszhatóvá válik a CD Projekt RED RPG-je, ami kevés ahhoz, hogy a játékot teljes egészében megismerjük, viszont elegendő lehet azoknak, akik eddig bizonytalanok voltak.

Most már hivatalos a Stellar Blade demója

Még a héten lehetőségünk lesz játszani a Stellar Blade próbaverziójával. A bejelentés mellé egy új, a harcra fókuszáló trailer is érkezett, ezzel hangolódhatunk az áprilisban érkező PlayStation 5 exkluzív címre.

Gyengébben indított elődjénél a Call of Duty Warzone Mobile

A számok így is meggyőzőek, hisz négy nap alatt 1,4 millió dollárt keresni egy ingyenes játékkal valóban lenyűgöző. Nem meglepő módon a legtöbbet az USA-ban költöttek a játékra.