Hírarchívum - 2024. március

Érkezik a Don’t Starve-társasjáték

Hamarosan offline, fizikai valójában játszhatunk a Don’t Starve-val, ugyanis hamarosan érkezik a társasjáték verzió, ráadásul tapasztalt csapat áll a projekt mögött.

Állítólag már dolgozik a következő Spyro-játékon a Toys for Bob

Mély meggyőződéssel állítja egy általában jól értesült youtuber, hogy már folyik a munka. Azonban még nagyon korai stádiumban van a fejlesztés, még csak pár hónapja dolgoznak rajta.

Érkezik a Metal: Hellsinger VR

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a ritmus-FPS, azonban leleplezték az összes célplatformot, amire várhatóan az idén megjelenik a játék.

Három ingyenes játékot is megjelentetett a Bandai Namco

A játékokat a cég újonnan felvett fejlesztői készítették el, és a tavalyi három címhez képest az idén globálisan elérhetők, továbbra is teljesen ingyenesen. Mindenkinek jó szórakozást!

Megint a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont adhatja az Epic

Az Obisidian űrkalandoros FPS-RPG-je lehet a következő heti ingyenes cím az Epic Game Store-ban, ami azért lenne érdekes, mert a legutóbbi karácsonyi osztogatásnál már sorra került a játék.

HWSW: Összeolvadt a Disney+ és a Hulu

A magyar nézők számára ez egyelőre semmit nem jelent, de a Disney+ szempontjából fontos lépés a Hulu tartalmainak integrálása, mivel versenyképesebbé válhat a Netflix-szel szemben - írja a HWSW.

A Sega eladta a Relic Entertainmentet

A leépítési hullám elérte a Sega európai kirendeltségét is. Az elbocsátások a Creative Assembly és a Hardlight csapatát is érintik, a Relic Entertainment pedig kiválik a Segából.

17 év után kap folytatást a Hellgate: London

A franchise eredeti alkotója új stúdiójával készíti majd egy az egyelőre csak projektnévvel rendelkező alkotást. A fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár, így konkrétumokat egyelőre nem tudni a játékról.

Így harcol Venture, az Overwatch 2 legújabb hőse

Április közepén elrajtol az Overwatch 2 tizedik szezonja, a sok újdonság és változtatás mellett pedig egy vadiúj játszható hőst is kapunk. Lássuk, mit tud Venture, a hatalmas fúróval érkező régész!

A Take-Two veszi a meg a Gearboxot

Amiről eddig csak találgatások voltak, az immár hivatalos. Randy Pitchford csapatának megvásárlása a tervek szerint már a nyáron lezárul, a jövőben a 2K brand égisze alatt alkotnak majd.