Snowrunner PC, PlayStation, Xbox

Kegyetlen havas tájakra visz bennünket a Mudrunner folytatása.
1590174240

SnowRunner teszt

A Spintires és a MudRunner rétegjáték mivolta ellenére rengeteg rajongót szerzett, a havas pályákkal (is) operáló folytatásban pedig próbálták újdonságokkal feldobni a dagonyázós alapkoncepciót. Lássuk, hogyan sikerült!
1587967200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!
1587373200

Filmes előzetest kapott a SnowRunner

A Saber Interactive csapata lényegében már minden aspektusából megmutatta a SnowRunnert, így tulajdonképpen csak egy olyan előzetes hiányzott, amely úgy próbál kedvet csinálni a játékhoz, mintha egy mozifilm lenne.
1584464220

SnowRunner - ide nem lesz elég a hólánc!

Új kedvcsinálót kapott a SnowRunner, a gameplay jelenetekkel tarkított előzetes végigveszi a játék összes fontosabb újdonságát. Az biztos, hogy az elemek alaposan megkeserítik majd az életünket!
1582650000

SnowRunner - fókuszban a környezet

Alaszka, Michigan, Taymyr. Mindegy, hogy hol vágunk bele hűséges benzinfalóinkkal a kalandba, az már biztos, hogy a fagyos természet sehol sem fog a segítségünkre sietni. A vadonban csak magunkra számíthatunk.
1582185389

Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?
1582128000

A THQ Nordic anyacége megvette a Sabert

A Saber Interactive az utóbbi években a Nintendo Switchre készült portjaival volt jelen a piacon, de a THQ Nordic anyacégének figyelmét az önállóan készített World War Z sikere keltette fel.
1566730800

GC 2019: Traileren a Mudrunner folytatása

A legkeményebb havas tájakra készülnek kivezényelni bennünket a Saber Interactive srácai, még szerencse, hogy adnak alánk néhány olyan gépszörnyeteget, amelyik biztosan megbirkózik a feladattal. Traileren a Snowrunner.