SnowRunner - fókuszban a környezet

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 25.
  • Videó
Alaszka, Michigan, Taymyr. Mindegy, hogy hol vágunk bele hűséges benzinfalóinkkal a kalandba, az már biztos, hogy a fagyos természet sehol sem fog a segítségünkre sietni. A vadonban csak magunkra számíthatunk.

Na meg persze három társunkra is, mivel a SnowRunner tartalmazni fog egy négyfős multis játékmódot is. Az új videón abba kóstolhatunk bele, hogy milyen viszontagságok várnak majd ránk, ahogyan a méteres sárban, a befagyott folyókon, vagy sziklás emelkedőkön kúszunk fel vasszörnyeinkkel.

A SnowRunner április 28-án rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, utóbbi esetében egyelőre kizárólag az Epic Games Store kínálatában.

7.
shatterhand
#6: Időkorlát nekem se tetszik. Frusztrál
6.
Oldman
Shatterhand!
Nekem egyébként tetszenek a nem túl pörgős játékok, ebben kivétel természetesen a rally-téma. Az nem tetszene, ha időkorlátos feladatok lennének netán túlsúlyban, azok irritálnak minden esetben.
5.
shatterhand
#3: Nekem ez relaxációs játék. Nem tud felhúzni,mert eleve lassú minden.
Legnehezebb része inkabb az, hogy az ember maradjon a lassu6,de biztosabb útvonalon. Eddig mindig csak rosszul jartam ha roviditeni akartam.xd
4.
Trebor18
Tuti vétel lesz.
Mud runner is tetszett,csak rövid volt. Pláne coopban.
3.
Oldman
2#
140/90-es vérnyomási értékek felett nem érdemes állítólag elkezdeni a játékot, úgymond káros az egészségre. :)
2.
Aanash
A hétvégén kipróbáltam a mudrunner-t es addig azt hittem türelmes ember vagyok:)
1.
Oldman
Múltkor már írtam, tetszik ez a stílus, valószínű benevezek rá. Az előző részeket azok viszonylagos gyenge képi minősége miatt kihagytam, de ez az újabb verzió nagyon bejön. Azért kíváncsian várom az első ( nem felturbózott ) gameplay videókat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...