Yakuza: Like a Dragon PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új főhőssel és körökre osztott harcokkal debütált a Yakuza hetedik része.
1605513600

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1604494800

Yakuza: Like a Dragon teszt

A Yakuza-sorozat legújabb epizódja számos téren nyúl bele a korábbi részek elemeibe, aminek hála tökéletes lehet az új belépők számára - viszont a rajongók egy-két helyen biztosan fel fogják húzni a szemöldöküket.
1603206000

Ilyen lesz a következő generációs Yakuza 7

A Sega egy újabb előzetessel jelentkezett a hamarosan érkező Yakuza: Like a Dragon kapcsán, amely ezúttal a játék következő generációs konzolokon - azon belül is az Xbox Series X/S-en - elérhető fícsörjeit hivatott bemutatni.
1602594000

Yakuza: Like a Dragon - ilyen lesz Xbox Series X-en

Egy hónap múlva érkezik a Yakuza-széria legújabb illesztése, amely nyugaton a Like a Dragon alcímmel kerül a boltok polcaira. A játék korai változatáról kerültek ki most felvételek, amelyek a Microsoft következő generációs konzolján lettek rögzítve.
1601996400

Yakuza: Like a Dragon - traileren a minijátékok

Hamarosan nyugatra is megérkezik a Yakuza: Like a Dragon, és habár a megszokott harcrendszert egy körökre osztott rendszer váltja majd, az őrült minijátékokban ezúttal sem fogunk szűkölködni.
1601308800

Yakuza 7 - dátumot kapott a PS5-ös kiadás is

Még augusztus végén derült ki, hogy egész pontosan mikor érkezik a Yakuza: Like a Dragon PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re - a mai napon pedig azt is megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a PlayStation 5-ös verzióra.
1601038800

Élőszereplős film készül a Yakuza alapján

A Yakuza-játékok egyik fő ismérve, hogy dugig vannak filmszerű átvezető animációkkal, ezek után gyakorlatilag adta magát, hogy élőszereplős adaptáció készüljön a sorozat alapján.
1598335200

Yakuza: Like a Dragon - pontos dátumot kapott

Új előzetest és napra pontos megjelenési dátumot is kapott a Yakuza: Like a Dragon. A Sega játéka január óta kapható Japánban, nyugatra viszont csak novemberben ér el.
1597140000

További PC-s portokon gondolkozik a Sega

Befektetői kérdésre válaszolva jelezte a Sega, hogy nem zárkózik el a korábbi játékainak portolásától, különösen a Persona 4 Golden PC-s változatának sikere után. Az elkövetkező játékokkal is többféle platformra terveznek.