Yakuza: Like a Dragon PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új főhőssel és körökre osztott harcokkal debütált a Yakuza hetedik része.

Élőszereplős film készül a Yakuza alapján

A Yakuza-játékok egyik fő ismérve, hogy dugig vannak filmszerű átvezető animációkkal, ezek után gyakorlatilag adta magát, hogy élőszereplős adaptáció készüljön a sorozat alapján.

Yakuza: Like a Dragon - pontos dátumot kapott

Új előzetest és napra pontos megjelenési dátumot is kapott a Yakuza: Like a Dragon. A Sega játéka január óta kapható Japánban, nyugatra viszont csak novemberben ér el.

További PC-s portokon gondolkozik a Sega

Befektetői kérdésre válaszolva jelezte a Sega, hogy nem zárkózik el a korábbi játékainak portolásától, különösen a Persona 4 Golden PC-s változatának sikere után. Az elkövetkező játékokkal is többféle platformra terveznek.

Novemberben jön nyugatra a Yakuza: Like a Dragon

Hiába kapható már Japánban a Yakuza: Like a Dragon, hozzánk (sok más játékhoz hasonlóan) késéssel érkezik meg csak. Mint kiderült, attól nem kell tartanunk, hogy jövőre marad, ugyanis már novemberben meg fog jelenni.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Yakuza: Like a Dragon - friss gameplay érkezett

A japánok már január óta nyúzzák a Yakuza-sorozat legújabb mellékágát, nekünk azonban még egy kicsit várnunk kell a megjelenésre. A nyugati lokalizáció az új konzolokkal érkezik majd - lássuk, hogy mire számíthatunk!

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Xbox Series X-nyitócím lesz az új Yakuza

A Sega már most bejelentette, hogy PC-n, Xbox One-on és az Xbox Series X-en is elérhetővé teszi a Yakuza-sorozat következő felvonását, a Yakuza: Like a Dragont. A next-gen konzol ráadásul a nyitócímei között tudhatja Kasuga Ichiban történetét.

PC-re tart a Yakuza: Like a Dragon

Nyugaton még meg sem jelent a PlayStation 4-exkluzív Yakuza: Like a Dragon, de úgy tűnik, hogy az erősen RPG-sített játék PC-re is ellátogat majd. Az igen hihetőnek tűnő szivárgás a Steam adatbázisából érkezett.