Yakuza: Like a Dragon PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új főhőssel és körökre osztott harcokkal debütált a Yakuza hetedik része.

Fizetős DLC-ben kap nehéz játékmódot a Yakuza 7

Japánban január óta kapható a Yakuza-sorozat hetedik számozott része, amely új alapokra helyezte a szériát. A Sega fizetős DLC-vel kedveskedik azoknak a játékosoknak, akik nagyobb kihívást szeretnének a játéktól.

Kiadós traileren a Yakuza: Like a Dragon

Érkezett egy közel ötperces előzetes a Yakuza-sorozat következő felvonásához, amely kiadós betekintést enged az alaposan megváltozott játékmenetbe. Csekkoljátok!

Közel tízperces előzetesen az új Yakuza-játék

Japán nyelvű, nagyon hosszú történetmesélős előzetest kapott a következő Yakuza-játék, a Yakuza: Like a Dragon. A kedvcsináló érdekessége, hogy felbukkan benne a sorozat korábbi főhőse, Kazuma Kiryu is.

TGS 2019: Yakuza 7 - tombol a gameplaycunami

A Yakuza-széria Like a Dragon alcímmel érkező hetedik részét még éppen csak bejelentették, de máris rengeteg játékmeneti felvétel került fel a netre, melyek közül most összeszedtük a legérdekesebbeket.

TGS 2019: Friss előzetessel jelentkezett a Yakuza 7

Egy korábban törölt Twitter-bejegyzésből már tudtuk, ma viszont hivatalossá vált, hogy nyugaton Yakuza: Like a Dragon címmel jön majd a sorozat hetedik epizódja. Az új hőst felvonultató rész két új előzetest is kapott.

Lényegesen nagyobb lesz elődeinél az új Yakuza

A Famitsu legfrissebb számában újabb részletekre derült fény a Yakuza-sorozat folytatásával kapcsolatban. Szó esett a tartalomról, az új RPG-s vonalról és a Dragon Quest-utalásokról is.

Yakuza 7 - így működik az új harcrendszer

Habár a fejlesztők nem sokat mutattak a Yakuza 7 vadonatúj, körökre osztott harcrendszeréből, a játék producere a Twitteren elárult néhány részletet a mechanika működéséről.

Körökre osztott harcokkal jön a Yakuza 7

A várakozásoknak megfelelően a Sega lerántotta a leplet a Yakuza hetedik részéről. A várva-várt folytatás vadonatúj főhőssel érkezik, és az eddigi harcrendszert is teljesen lecserélik a készítők.

Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.

Júliusban jönnek az első részletek az új Yakuzáról

A Ryu ga Gotoku Studio már gőzerővel dolgozik a Yakuza-sorozat következő részén. A széria producere egy tajpeji rendezvényen erősítette meg, hogy júliusban osztják meg az első részleteket a folytatásról.