The Dark Pictures: Little Hope PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Supermassive antológiasorozata.
1604646000

Brit toplista: csak második lett az új Watch Dogs

Habár kicsit megkéstünk vele, a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg a legutóbbi brit játékeladási toplistáról. Annál is inkább, mert érdekes eredményeket hozott: még a Watch Dogs: Legion sem tudta megtörni a FIFA uralmát.
1604088780

The Dark Pictures: Little Hope teszt

Kincsvadászat helyett ezúttal egy átlagosnak tűnő tanulmányi kirándulás fordul véget nem érő rémálomba főhőseink számára a The Dark Pictures-antológia legújabb fejezetében, a Little Hope-ban.
1604055600

Megkapta az utolsó előzetesét a Little Hope

A mai napon debütál a Supermassive Games antológiasorozatának legújabb fejezete, a Little Hope, amely az azonos nevű elhagyatott kis faluba kalauzolja a rettegésre vágyó játékosokat.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.
1602838800

Mi vár ránk a The Dark Pictures: Little Hope-ban?

A Supermassive Games antológiasorozata, The Dark Pictures hamarosan folytatódik a Little Hope című epizóddal, amely balsorsú szereplőit a boszorkányüldözések idejébe repíti. Az új előzetes azt foglalja össze, mi vár ránk a játékban.
1602396000

Így készültek a Little Hope motion capture-jei

Nagyon közel vagyunk már hozzá, hogy a hónap végén megjelenjen a The Dark Pictures-antológia következő fejezete, a Little Hope - és bár továbbra is sok titok fedi még a játékot, most két videó erejéig beleshetünk a kulisszák mögé.
1598886120

The Dark Pictures Anthology: Little Hope próbakör

Little Hope nem éppen az a tipikus turistaközpont, hiszen a kisváros baljós ködbe burkolózott, ráadásul egy teremtett lélek sincs az utcákon. Vajon a múltban történt boszorkánypernek köze van a jelenkor kilátástalanságához?
1598522400

Interaktív előzetest kapott a Little Hope

A The Dark Pictures-antológia játékaiban kiemelt szerepet játszanak a játékosok döntései. Ezt aláhúzandó a Bandai Namco és a Supermassive Games kiadott egy interaktív előzetest, hogy kipróbáljuk, milyen választások várnak a Little Hope-ban.
1597230000

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures: Little Hope

Ősszel újabb epizóddal bővül a The Dark Pictures antológiája, de már most betekinthetünk a kulisszák mögé. A Little Hope legújabb fejlesztői naplójában Will Poulter mesél a szerepéről.
1594227600

Megvan a Little Hope új megjelenési dátuma

Sajnos a Supermassive Games sem tudta tartani a The Dark Pictures Anthology következő részének, a Little Hope-nak az eredetileg tervezett megjelenési dátumát. Ma azonban örömmel közölték: megvan az új időpont.