The Dark Pictures: Little Hope PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Supermassive antológiasorozata.
Típus:

Interaktív előzetest kapott a Little Hope

A The Dark Pictures-antológia játékaiban kiemelt szerepet játszanak a játékosok döntései. Ezt aláhúzandó a Bandai Namco és a Supermassive Games kiadott egy interaktív előzetest, hogy kipróbáljuk, milyen választások várnak a Little Hope-ban.

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures: Little Hope

Ősszel újabb epizóddal bővül a The Dark Pictures antológiája, de már most betekinthetünk a kulisszák mögé. A Little Hope legújabb fejlesztői naplójában Will Poulter mesél a szerepéről.

Megvan a Little Hope új megjelenési dátuma

Sajnos a Supermassive Games sem tudta tartani a The Dark Pictures Anthology következő részének, a Little Hope-nak az eredetileg tervezett megjelenési dátumát. Ma azonban örömmel közölték: megvan az új időpont.

Újra mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Új gameplay felvétellel jelentkezett a The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Láthatjuk a legfőbb játékmechanikákat, így a felfedezést, a párbeszédek közötti döntéseket, és persze a rémisztő telepes kisgyerekek sem maradhatnak el.

Késik a The Dark Pictures: Little Hope megjelenése

A The Dark Pictures-antológia következő epizódja - a Little Hope -, bár eredetileg az idei nyarat vette célba a megjelenésre, a készítők most szomorúan közölték, hogy nem tudják tartani a kijelölt időintervallumot.

The Dark Pictures: Little Hope - új videó érkezett

A Supermassive Games antológiájának legújabb részéből, a Little Hope-hoz érkezett most egy pár perces interjú, amelyben a csapat vezérigazgatója, Pete Samuels mesél egy-két tudnivalót a horrorkalanddal kapcsolatban.

The Dark Pictures - üdv Little Hope-ban!

Úgy tűnik, a Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy intenzívebben tolja a The Dark Pictures-antológia következő felvonásának reklámkampányát. Megérkezett a Little Hope első teljes értékű előzetese!

Kedvcsinálót kapott a The Dark Pictures: Little Hope

Újabb fejezettel folytatódik idén nyáron a The Dark Pictures antológiája. A Man of Medan után Little Hope címen érkezik a következő felvonás, melynek a legújabb teaserét már most megleshetjük.

Már teaselik a The Dark Pictures folytatását

Habár a Man of Medan csak holnap rajtol el hivatalosan, a Twitteren már körbement az a teaser, amely a játék végén látható, és arra hivatott, hogy beharangozza a folytatást. 2020-ban jön a Little Hope.