Legends of Runeterra Mobil, PC

Taktikai kártyajáték a League of Legends világában.
1588179600

Hivatalosan is megjelent a Legends of Runeterra

Három hónap után elhagyja a bétastátdiumot a Legends of Runeterra. A hivatalos megjelenést egy új kártyaszett, a Rising Tides kíséri, melynek élén Bilgewater frakciója és Miss Fortune áll.
1586080800

Április végén jelenik meg a Legends of Runeterra

Hat hónappal ezelőtt hallottunk először a Riot kártyajátékáról, a Legends of Runeterráról, és már egy hónapot sem kell várnunk, hogy a bétát is elhagyja. Az 1.0-s indulást rögtön egy 120 lapos kártyaszettel kezdik.
1581332520

Legends of Runeterra bétateszt

A Riot Games elindította a Legends of Runeterra nyílt bétatesztjét, így mi is felkerekedtünk, hogy kiderítsük: értenek-e a League of Legends alkotói a digitális kártyajátékokhoz?
1578902400

Hamarosan nyílt bétát kap a Legends of Runeterra

A League of Legends univerzumában játszódó kártyajáték január végére már elérhetővé is válik a friss infók szerint. Ugyan a végleges megjelenés még odébb van, de a bétában már a ranked játékmódba is belekóstolhatunk.
1575630000

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.
1571232814

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!