Grounded PC, XBOXONE, XSX

Túlélőjáték az Obsidiantól, amely a házatok kertjében játszódik.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Grounded teszt

Ha még nem gondoltál bele, milyen veszélyes hely az udvarod, akkor itt az esély, hogy kipróbáld. A Groundedban apróra zsugorodva vetheted magad a kertbe, ahol egy hangya vagy méh is óriás szörnynek tűnik.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Grounded végleges változata

Az Obsidian a minap kiadta az utolsó frissítést a Grounded korai hozzáférésű változatához, egyúttal pedig elárulta, hogy napra pontosan mikor érkezik a játék teljes verziója.

Animációs sorozat készül a Grounded alapján

Úgy tűnik, a játékon túl is számol a Microsoft a Grounded sikerével, ugyanis a hírek szerint animációs sorozat készül az Obsidian fejlesztése alapján.

SGF 2022: Közeleg a Grounded teljes megjelenése

Az Obsidian kertvégi kalandjai kétévnyi korai hozzáférés után lassan elnyerik végső formájukat. Egy új előzetes kíséretében elárulták, hogy mikor érkezik az 1.0-s kiadás.