The Outlast Trials PC

Kooperatív játék lesz az új Outlast.
1709661998

The Outlast Trials teszt

Tavaly májusban már futottunk egy kört az Outlast Trialsszal, idén tavasszal azonban végre a végleges változat is befutott a játékból, így rálestünk mi helyzet a Red Barells ígéretes alkotásával.
1709568000

Tömve van vérrel és zsigerekkel a The Outlast Trials launch trailere

Nem ígérünk könnyű uzsonnázást, ha megtekinted a The Outlast Trials megjelenését ünneplő előzetest. A kooperatív borzongásra kihegyezett horrorjáték holnap kerül a boltokba, és bizony belsőségekből nincs hiány benne.
1709535600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten több érdekesség is érkezik. Retteghetünk a The Outlast Trials-szal, ringbe szállhatunk a WWE-sorozat legújabb epizódjával, különféle fejtörőket oldhatunk meg a Reveilben, de most érkezik a The Thaumaturge is.
1707811216

Aranylemezre került a The Outlast Trials

Nincs helye csúszásnak, a Red Barrels csapata minden kritikus pontot kipipált a fejlesztési ütemtervben, így a kooperatív horrorjátékuk megérett a sokszorosításra. Egyben megköszönték a konzolosoknak, hogy türelmesen várták a premiert.
1702915200

Itt vannak a 2023-as Steam Díjak jelöltjei

A Valve a saját áruházában elérhető játékokat méretteti meg az év végén, ahol a közönség szavazatai döntenek majd. Szavazás csütörtökön indul, és egészen az új év második napjáig lehet voksolni.
1702047652

TGA 2023: Márciusban jön a The Outlast Trials végleges változata - konzolokra is!

A kooperatív horrorjáték jövő márciusban lép ki a korai hozzáférésű státuszból, és ezzel együtt a konzolos változatok is megérkeznek - tudtuk meg a The Game Awardsra időzített beharangozóból.
1697808637

Még több tartalom érkezik halloween előtt a The Outlast Trialsba

A Red Barrels csapata pont halloween előtt adja ki az The Outlast Trials következő nagyobb frissítését, amely egy teljesen új pályát is magával hoz - számos kisebb-nagyobb kiegészítés mellett.
1684414801

The Outlast Trials próbakör

A hidegháború idején egy titokzatos cég önkénteseket keres kutatásaikhoz, a megígért jobb élet reményében pedig kiábrándult emberek tömkelege jelentkezik olyan kísérletekre, amik még a valóságnál is borzalmasabbak.
1684130400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.
1678518000

Májusban indul a The Outlast Trials

Már pontosan tudjuk, hogy mikor veszi kezdetét a The Outlast Trials. Az egyedül vagy barátainkkal is játszható vérfagyasztó horrorjáték két hónap múlva indítja a korai változatát.