Ruined King: A League of Legends Story PC, PS4, SW, XBOXONE

Az egyik első Riot Forge-projekt.
1704532572

Arcane - befutott a második évad első teasere

A League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozat hatalmas sikerrel robbant be 2021 őszén, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Idén ezt végre megkapjuk, már egy rövid kedvcsinálót is bedobott a Netflix.
1649833500

Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.
1648130400

Úton az első League of Legends-regény

Egyre szélesebbre tárja szárnyait a League of Legends univerzuma. A remek spin-off játékok és a nagysikerű animációs sorozat, az Arcane után hamarosan megérkezik az első hivatalos regény is.
1647597600

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.
1639916160

Ruined King: A League of Legends Story teszt

A Riot Games erősen megtolta az idei évet, a League of Legends világának adaptációi mindent letarolnak, legyen szó Netflixről, klipekről vagy akár más videojátékos műfajokról. Ezúttal egy szerepjátékot néztünk meg közelebbről!
1637499600

Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.
1637085600

Elrajtolt a Ruined King: A League of Legends Story

Jókora bombákat dobott ma a Riot Forge, dörzsölhetik a markukat a League of Legends rajongói. A kiadó váratlanul piacra dobta a Ruined King nevezetű RPG-kalandját, és mutatott két másik játékot is a népszerű MOBA univerzumából.
1620115200

A Netflixre tart a League of Legends-sorozat

A Riot Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Fortiche Productionsszel összefogva animációs sorozat formájában is életre kelti a League of Legends univerzumát. A széria a Netflixen talált otthonra.
1611329400

League of Legends - megérkezett Viego

Végre arcot is társíthatunk a Blade of the Ruined King tulajdonosához. A League of Legends legújabb frissítésével megérkezett Viego, a letaszított király, akinek a képességeit máris lecsekkolhatjuk, hála a hősbemutatónak.
1610262000

League of Legends - így indult a 2021-es szezon

Elindult a League of Legends tizenegyedik kompetitív szezonja, így rengeteg új látnivalóval és bejelentéssel gazdagodhattak a népszerű MOBA játékosai. Ez az év a Ruined Kingről szól majd.