Úton az első League of Legends-regény

  • Írta: szlav
  • 2022. március 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre szélesebbre tárja szárnyait a League of Legends univerzuma. A remek spin-off játékok és a nagysikerű animációs sorozat, az Arcane után hamarosan megérkezik az első hivatalos regény is.

A League of Legends rajongói nem panaszkodhatnak, hiszen miközben a kedvenc játékuk szakadatlan lendülettel halad előre, az azt övező univerzum is egyre gazdagabbá válik. Az olyan játékok és sorozatok, mint a Ruined King vagy az Arcane rengeteget segítettek abban, hogy összeálljon a korábban szilánkokban heverő lore, Runeterra világa pedig mára olyan érdekessé vált, hogy létjogosultságot nyert egy itt játszódó komplett regény is.

A kötet kiadásáért felelős Orbit bejelentette, hogy idén ősszel kerül a boltok polcaira angol nyelven a Ruination, melynek történetét egyenesen a League of Legends vezető írójának, Anthony Reynoldsnak köszönhetjük. A címből a rajongók már sejthetik, hogy a könyvben feltűnik majd Viego, az események java azonban a letaszított király legfőbb tábornokára, Kalistára fókuszálnak majd. A halálos dárdáiról ismert hős útnak ered, hogy a király szolgálatában felkutasson egy ősi mágiát, amellyel meggyógyíthatja a halálos méregtől szenvedő Isolde királynét.

A Ruination kötete szeptemberben jelenik meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, de a bejelentés szerint nemzetközi disztribúcióra is számíthatunk majd. Ezenkívül ebook és audiobook formában is elérhető lesz a történet, így a hazai rajongók is könnyedén hozzájuthatnak majd a könyv digitális változataihoz.

2.
2.
Dresa
#1: Ha nem ismered a lol-t de szereted a jó sorozatokat, akkor érdemes egy próbát tenned az Arcane sorozattal, netflixen! Be fog rántani garantálom!
1.
1.
Shao Kahn
Bár ezt a league of legends franchise-t nem ismerem, szeretem a ilyen fantasy regényeket, szóval ki fogom próbálni. Csak remélem használható lesz önállóan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...