Quantum League PC, PS4, SW, XBOXONE

Több idősíkon folyó online lövölde.
1620503220

Quantum League teszt

Tartja a mondás, hogy ha valamit jól akarsz, akkor azt csináld magad. A Quantum League-ben nem kell eltérő képességű partnerekkel bajlódni: egy időhurokra épülő technológiának hála önmagad csapattársa vagy ebben a furcsa sportágban.
1605769200

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.
1596189600

Az ingyenesen játszható shootereké a hétvége

Több lövöldözős játék is próbakört kínál a játékosoknak a hétvégén. A Disintegrationről már beszámoltunk, de a Rocket Arena 3v3 meccseit is épp úgy kipróbálhatjuk, mint a Quantum League időutazós koncepcióját.
1589263200

Korai hozzáférésű lesz a Quantum League

A hónap végén startol el a Quantum League early access-változata. Ez a lövölde egy szokatlan ötlettel tűnik ki a hasonszőrűek közül: a meccseket időhurkok alkotják, így minden kör végén egy újabb másolatunk válik a csapattársunkká.
1584479100

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.
1581962400

Quantum League - az időgörbítő online lövölde

Különös koncepcióval készülnek a Drone Strike Force alkotói. A Quantum League egy kompetitív lövöldözős sportjáték, ami tartogat egy nagy csavart: egyszerre több idősíkon harcolhatunk, gyakorlatilag önmagunk csapattársaként.