Cloudpunk PC, PS4, SW, XBOXONE

Cyberpunk futárok leszünk a Cloudpunkban.

PlayStation 5-re is ellátogat a Cloudpunk

A Cloudpunk hangulatos, esőáztatta, cyberpunk metropolisza hamarosan új (neon)fényben ragyoghat: az Ion Lands egy hónap múlva PlayStation 5-re is kiadja a játékot megszépítve.

Májusi megjelenést kapott a Cloudpunk kiegészítője

Még a hónapban megjelenik a Cloudpunk kiegészítője, amely az Ion Lands szerint egy folytatással is felér. A City of Ghostsban nemcsak Raniát irányíthatjuk, de egy Haynes nevű figurát is, akinek egy zsaru android is a nyakába szakadt.

Kiegészítőt kap a Cloudpunk

Idén visszatérünk Nivalisba. Rania története még nem zárult le, ráadásul egy részeges szerencsejáték-függő, Hayse is csatlakozik hozzá játszható karakterként a City of Ghosts elnevezésű kiegészítőben.

Megvan a Cloudpunk konzolos megjelenési dátuma

Eddig csak a PC-sek élvezhették Rania nivalisi futárkodását, hamarosan azonban a konzoltulajdonosok is kipróbálhatják végre. Csak októberig kell várniuk – épp futhatnak vele egy kört, mielőtt a Cyberpunk 2077 mindent leural a témában.

Belsőnézetes móddal bővül a Cloudpunk

Ha valamit eltalált a Cloudpunk, akkor az a hangulat és a látvány. Nivalis cyberpunk városát hamarosan új szemszögből csodálhatjuk meg: az Ion Lands azon dolgozik, hogy belsőnézetes módra is válthassunk a játék gyalogos szegmensei alatt.

Cloudpunk teszt

Nivalis felhőkig nyújtózó városában az élet és az esőzés sohasem áll meg. Itt áll be futárnak Rania, aki repülő kocsijával keresztbe-kasul bejárja a metropoliszt, és miközben boldogulni próbál, egy mindent megváltoztató éjszakának lesz tanúja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kisebb szünetet követően ismét kezdenek felpörögni a játékmegjelenések, a következő napokban már egészen ígéretes kínálatból válogathatunk. Lássuk, hogy milyen újdonságok érkeznek!

Cyberpunk futárok leszünk a Cloudpunkban

Az Ion Lands csapata úgy döntött, hogy a sokadik cyberpunk akciójáték helyett valami olyan címmel rukkol elő, ami azt mutatja be, hogy milyen az élet egy cyberpunk város egyszerű polgáraként. Mondjuk futárként.