Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4, PS5

Igaznak bizonyultak a pletykák, új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!

Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.

Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.

Ilyen élesben a Spider-Man: Miles Morales

A nagy PlayStation-bemutató során nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sem. Egy dolgot már most leszögezhetünk: az Insomniac 2018-as játékának önálló mellékága látvány terén nem hoz szégyent az elődjére.

Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.

Egyet fizet, két Spider-Mant vihet?

Érdekes pletyka bukkant fel a világhálón, miszerint a Spider-Man: Miles Morales egy csomagban érkezhet majd a 2018-as Marvel's Spider-Man PlayStation 5-höz igazított kiadásával.

4K-t és 60 fps-t ígér a Spider-Man: Miles Morales

Nem részletezte különösebben a dolgot, mindössze egy tweetet szánt rá az Insomniac Games, hogy megerősítse: a Spider-Man: Miles Morales teljesítménymódjában 4K felbontás és 60 fps mellett futtathatjuk a játékot.

Így festenek majd a PS5-játékok borítói

A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Újabb infómorzsák a Spider-Man: Miles Moralesről

A múltheti PlayStation 5-bemutató egyik legnagyobb meglepetése a Spider-Man: Miles Morales volt, amelyről most újabb infómorzsákat osztottak meg a fejlesztők egy blogposztban.

Nem teljes folytatás a Spider-Man: Miles Morales

A bejelentése óta némi zavart okozott a sajtó köreiben, hogy mégis miként érdemes a Spider-Man: Miles Moralesre tekintenünk. Teljes értékű folytatásról, vagy inkább egy DLC-csomagról van szó? A választ valahol a kettő között kell keresni.

Folytatódik a Marvel's Spider-Man

Igaznak bizonyultak a pletykák, valóban folytatást kap a Marvel's Spider-Man, a Miles Moralest főszerepeltető játék ráadásul már idén megjelenik a Sony újgenerációs konzoljára.