Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4, PS5

Igaznak bizonyultak a pletykák, új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!

Amerikai toplista: megingathatatlan a Call of Duty

Erős januárral indította az évet az amerikai játékpiac, az NPD Group mérései szerint az összes szegmens látványosan tudott erősödni a tavalyi évhez képest. A játékok között továbbra is a legutóbbi Call of Duty vezet.

Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.

Brit toplista: visszatért az Animal Crossing

Amilyen nagy lendülettel érkezett a Hitman 3, olyan gyorsan el is tűnt a brit eladási toplista élmezőnyéből. Helyreállt a megszokott rend, élen a tavalyi év egyik legnagyobb befutójával, az Animal Crossing: New Horizonsszal.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.

Spider-Man Remastered - külön is kapható lesz?

Teljes a káosz a 2018-as Marvel's Spider-Man remasterelt verziója körül, hiszen a bejelentése után érkezett rossz hírekre szépen lassan egyenként rácáfolt a Sony. Most nagyon úgy tűnik, hogy külön is megvásárolható lesz a játék PS5-re.

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

Spider-Man: Miles Morales - új Performance-mód

Az Insomniac egy újabb grafikai beállítással bővítette a PlayStation 5-ös Spider-Man: Miles Moralest. Eddig választanunk kellett a 60 fps és a ray tracing között – a harmadik lehetőség ötvözi a kettőt, igaz, más kompromisszumok árán.

Spider-Man: Miles Morales - tények Jamesonnal

Vadonatúj előzetest kapott a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Ezúttal J. Jonah Jameson egyik rádióadásába hallgathatunk bele, ahol a műsorvezetőt arról próbálja meggyőzni az egyik vendége, hogy új Pókember érkezett a városba.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.