Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4, PS5

Igaznak bizonyultak a pletykák, új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Tévéreklámot kapott a Spider-Man: Miles Morales

Bizonyos országokban már a jövő héten elérhetővé válik a PlayStation 5, és vele együtt a Spider-Man: Miles Morales, ennek apropóján kaptunk most egy rövid, ám annál hangulatosabb tévéreklámot.

Spider-Man: Miles Morales - viszlát, töltőképernyők!

Aki nem egy szikla alatt élt az elmúlt hónapokban, az már bizonyára hallotta, hogy a töltőképernyők nagyon rövidek lesznek az új konzolok beköszöntével. A nemrég kiszivárgott Spider-Man: Miles Morales-videónál pedig nincs is erre jobb bizonyíték.

Spider-Man: Miles Morales - irány a Pókverzum!

Sejtettük, hogy így lesz, és szerencsére nem kellett csalódnunk. A Spider-Man: Miles Morales ifjú Pókembere megkapja a 2018-ban bemutatott Into the Spider-Verse kosztümét is.

Spider-Man: Miles Morales - még több gameplay

A Game Informer után ezúttal az Eurogamer szállította a következő játékmenet-felvételt a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesből, amelyben bár akadnak ismerős jelenetek, szerencsére pár vadonatúj képsort is megcsodálhatunk.

Spider-Man: Miles Morales - lopakodás és harc

Épp csak befutott az előző videó, amely Miles Morales új négylábú cimboráját mutatta be, a Game Informer máris szállította a következőt, és ez már a harcról szól. Miles másfajta képességekkel rendelkezik, mint Peter, és ez a hasznára is válik.

Spider-Man: Miles Morales - akcióban a Pókmacska

A Game Informer az ígéretének megfelelően tovább szállítja a látnivalókat a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesről. Ezúttal két új videót is kaptunk: megnézhetjük, ahogy Peter és Miles együtt edzenek, valamint a Pókmacska is beköszön.

Spider-Man: Miles Morales - Rhinó is beköszön

A Game Informer a Spider-Man: Miles Moralesnek szenteli a következő címlapsztoriját, ennek apropóján pedig egész hónapban szállítja majd a látnivalókat és infókat a játék kapcsán.

Elkészült a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Az Insomniac Games tegnap büszkén jelentette, hogy aranylemezre került a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, így - elméletileg - már semmi akadálya, hogy a tervezett napon boltokba kerülhessen a játék.

Spider-Man: Remastered - újraszabták Peter Parkert

Belenézhetünk a Spider-Man: Miles Morales mellé járó remasterelt Pókember-játékba. Ahogy az ilyenkor szokás, a grafikai tuning elkerülhetetlen volt, de a főszereplő is vadonatúj arcot kapott.