Hitman 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.
Típus:

Hitman 3 - befutott a gépigény

Messze van még a Hitman 3 megjelenése, de ennek ellenére már most megtudhatjuk, hogy az IO Interactive milyen rendszerkonfigurációkat ajánl a játék PC-s verziója mellé.

Időlegesen Epic-exkluzív a Hitman 3

Egy hangulatos új előzetessel és egy megosztó hírrel jelentkezett az IO Interactive következő Hitman-játéka. Megtudhattuk, hogy a 47-es ügynök Angliába utazik, illetve azt is, hogy PC-n csakis az Epic Games Store árulja majd a repjegyet.

Hitman 3 - búcsúzik a többjátékos mód

Az IO Interactive elárulta, hogy milyen játékmódokra számíthatunk az új Hitman-széria harmadik felvonásában. A legnagyobb változtatás, hogy nem csupán az új epizódból, de a Hitman 2-ből is távozik a Ghost Mode.

Hitman 3 - fejlesztői videón a VR-mód

A Hitman 3 megjelenésével VR-ban is végigjátszhatjuk majd a World of Assassination teljes trilógiáját. Az IO Interactive csapata erről a merész, új megközelítésről mesél a legújabb fejlesztői naplóban.

PS VR - jön a Vader Immortal és a Hitman 3 is

A State of Play előzetesen azt ígérte, a PlayStation 4-es és a PlayStation VR-os játékokon lesz a hangsúly. Ugyan az utóbbi platform kisebb szerepet kapott, de így is leleplezték a Vader Immortal megjelenési dátumát és a Hitman 3 VR-támogatását.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Bemutatkozott a Hitman 3

Az IO Interactive a tegnap esti Sony-bemutatón rántotta le a leplet az újgenerációs Hitman-sorozat harmadik részéről, amely a trilógia "drámai lezárását" ígéri. A játék ennek ellenére multiplatform lesz természetesen.