Hitman 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.
Típus:

Csínján bánik a gigabájtokkal a Hitman-sorozat

Akkor sem kell féltenünk a merevlemezünket vagy SSD-nket, ha a Hitman-trilógia összes darabját megtartanánk a gépünkön, az IO Interactive ugyanis addig ügyeskedett, amíg a sorozat tárhelyigényét le nem nyomta 100 GB környékére.

Hitman 3 - videón az első öt perc

A Game Informer szállította a Hitman 3 legújabb kedvcsinálóját, a magazin jóvoltából a játék első öt percének felvételét leshetjük meg ezúttal. A 47-es ügynök Dubaj felé veszi az irányt.

Íme, a Hitman 3 intrója

Az IO Interactive közzétette a januárban érkező Hitman 3 bevezetővideóját, így lelkiekben már most felkészülhetünk a 47-es ügynök legújabb kalandjára. Ezzel lezárul majd a World of Assassination trilógiája.

Ismét mozgásban a Hitman 3

Januárban teljessé válik a World of Assassination trilógiája, így időszerű volt, hogy egy újabb gameplay-előzetessel jelentkezzen a világ legveszélyesebb bérgyilkosa. Megtudhattunk egyet, s mást a playstationös extrákról is.

Kínába is ellátogat a 47-es ügynök az új Hitmanben

Munkájából adódóan a világ majdnem minden pontján megfordult már a kopasz bérgyilkos, és folytatja az utazását a Hitman 3-ban is: többek között Kína egyik nagyvárosában, Csungkingban kap majd "álláslehetőséget" ezúttal.

Hitman 3 - utólag érkezik a ray tracing

Az IO Interactive kiemelt figyelmet fordít a Hitman 3 PC-s változatára, amelynek főleg az új Intel-processzorok tulajdonosai örülhetnek majd. Némi üröm az örömben viszont, hogy sugárkövetést csak utólag kapunk.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Hitman 3 - csak a PS4-es verzió játszható VR-ban

A No Man's Sky-hoz hasonlóan a Hitman 3-ban is csak a visszafelé kompatibilitás révén érhető majd el a VR-mód, amennyiben a Sony új konzolján játszunk, a PS5-ös kiadás ugyanis nem támogatja azt.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

Megjelenési dátumot kapott a Hitman III

Azt már eddig is tudtuk, hogy januárban kerül boltokba az újgenerációs Hitman-sorozat záróakkordja, az imént azonban napra pontos megjelenési dátumot is közölt hozzá az IO Interactive.