Steelrising PC, PS5, XSX

Mi lett volna, ha a francia forradalmat robotok vívják?

Megjelent a Steelrising első DLC-je, a Cagliostro’s Secret

Végre elérhetővé vált a Steelrising első sztorikiegészítője, a Cagliostro’s Secret, mely új helyszínnel, fegyverekkel és bossfightokkal egészíti ki az alapjátékot.

Steelrising - novemberben jön az első sztorikiegészítő

Még éppen csak hogy levertük XVI. Lajos gonosz automatonjait, Aegisnek ismét a francia nép segítségére kell sietnie. Ezúttal a Hôpital Saint Louis-ban teszünk majd rendet egy új boss és jó pár új fegyver kíséretében.

Brit toplista: kapásból az élen rajtolt a Splatoon 3

Habár az eladásai elmaradnak az elődök számaitól, a sorozat történetében először a Splatoon 3-nak sikerült behúznia az aranyérmet a brit toplistán.

Launch traileren a Steelrising

A GreedFallt fejlesztő Spiders csapatának legújabb játéka a francia forradalom alternatív idősíkjába kalauzolja el a játékosokat.

Steelrising teszt

A GreedFall fejlesztői ismét egy nagyratörő címmel rúgták rá az ajtót az uborkaszezonra, mely ezúttal az RPG-k szerelmesei helyett a soulslike-rajongókat veszi célba. A csapat AAA-s álma azonban még várat magára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

GC 2022: Újabb gameplay videón a Steelrising

Közeleg a Steelrising megjelenése, a Gamescom apropóján most egy újabb rövid játékmenet-videón tekinthetjük meg a játékot.

A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!

Steelrising - sztorielőzetesen a gépek forradalma

Szabadság, egyenlőség, testvériség. Párizs lángokban a 18. század végén, a vérző forradalmárok helyett azonban önjáró gépek maradványai fekszenek a kockaköveken.

Steelrising - egy kis csúszás, egy kis gameplay

Minden derék történész jól tudja, hogy a francia forradalmat valójában robotok vívták a 18. században. Ismét megmutatta magát a Spiders legújabb játéka, némi üröm az örömben viszont, hogy néhány hónapot késik a Steelrising premierje.