Gotham Knights PC, PS5, XSX

Új Batman-játék az Arkham Origins fejlesztőitől.
1616180400

Csak jövőre érkezik a Gotham Knights

A WB Games Montréal eredeti tervei szerint már idén megjelenhetett volna a Gotham Knights, a fejlesztőcsapat azonban úgy határozott, hogy kell még egy kis idő a játéknak a sütőben. A premierdátumot 2022-ig halasztották.
1610298000

Gotham Knights - csapatjátékra épít a harcrendszer

Habár a Gotham Knights hivatalosan nem kapcsolódik az Arkham-széria univerzumához, számos tekintetben visszaköszönnek majd a korábbi Batman-játékok jellemvonásai. Ilyen lesz a harcrendszer is, de csak bizonyos mértékig.
1598281200

A Gotham Knights nem az Arkham-univerzum része

Hiába állnak mögötte a Batman: Arkham Origins fejlesztői, és hiába simul jól a történet a korábbi epizódokhoz, a Gotham Knights nem az Arkham-univerzumban játszódik, és teljesen független az előző Batman-játékoktól.
1598122020

Lehullott a lepel a Gotham Knightsról

Az ígéreteknek megfelelően a DC FanDome keretei között mutatkozott be a WB Games Montreal legújabb fejlesztése. Beigazolódtak a pletykák: a játék címe Gotham Knights, és nem Batman kapja benne a főszerepet - ő ugyanis halott.
1597412100

Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.
1592827200

Új DC-domaineket foglalt a Warner Bros.

Ha levonhatunk bármiféle következtetést a Warner Bros. legutóbb lefoglalt domainneveiből, akkor az az, hogy valószínűleg két új videojátékkal készülnek. Főszerepben az Öngyilkos Osztag és a Batman-família.