A Gotham Knights nem az Arkham-univerzum része

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Hiába állnak mögötte a Batman: Arkham Origins fejlesztői, és hiába simul jól a történet a korábbi epizódokhoz, a Gotham Knights nem az Arkham-univerzumban játszódik, és teljesen független az előző Batman-játékoktól.

Felejtsünk el mindent, amit a Batman: Arkham Knight végén vagy a játék DLC-iben láttunk, legalábbis ezeknek az eseményeknek semmi közük nem lesz a hétvégén bejelentett Gotham Knightshoz.

A fejlesztők megerősítették, hogy a viszonylag egyértelmű kapcsolódási pontok ellenére a Bat-család trónörököseit felvonultató játék - szemben a Rocksteady-féle Suicide Squaddal - nem az Arkham-univerzumban játszódik. Hasonlóságok persze lesznek, a fejlesztő WB Games Montréal múltja miatt ez érthető is; például Batgirl nagyon hasonlóan harcol majd, mint a Batman: Arkham-játékok főhőse.

A Gotham Knights a szombati DC FanDome-on mutatkozott be az első gameplay jelenetek kíséretében. A története szerint Batman halott, és most Batgirlön, Nightwingen, Red Hoodon és Robinon a sor, hogy megvédjék Gotham Cityt a Court of Owlstól. A játék kétfős kooperatív módban is játszható lesz.

12.
12.
godach
#6: Nem is rossz ötlet. Megnéznék egy ilyet is :D
11.
11.
PiszkosFred
#10: Igen, az SS játék az annak a világnak a folytatása lesz, ezt az eseményen a stúdió főnöke erősítette meg pár napja: "This is a continuation of the Arkhamverse, so a lot of the threads and storylines you're going to see come to fruition in this game."
10.
10.
kryszisz
#4: Elvileg a Suicide Squad viszont az Arkham univerzum része lesz (valami külföldi oldalon olvastam, talán IGN), kíváncsi leszek az átfedésekre.
8.
8.
adamsfamily
#1: A képregényekben és az animációs filmekben is van multiverzum.
Kapásból ott volt a Superman Red Son univerzuma,vagy a Dark univerzum,ami a Flashpoint-ból lett.
7.
7.
KopyAti
Mindegy is! Azért remélem a játék jó lesz! Szépnek szép, az tuti.
6.
6.
KopyAti
#2: Aztán majd jön a quantum világ, meg quantum univerzum, meg quantum dimenzió! Ezt a hülyeséget.
5.
5.
#1: A kepregenyekben van hogy parhuzamosan futnak total elterok, ugyhogy ez nem nagy kavaras, ez ilyen.
4.
4.
Slik
#1: gondolom azert hogyha egyszer folytatnak az igazi arkhan knightot ne kelljen ezt is szamitasba venniuk az irasnal
3.
3.
Yanez
#2: Sssszlájderssszzz...
2.
2.
godach
#1: Multiverzum. Az egyikben meghal Batman, a másikban nem. Van ahol lebénul, van ahol sose lesz és így tovább. Nem néztél sosem Sliderst :p
1.
1.
KopyAti
Hogy lehet az, hogy nem ugyanaz az univerzum, mikor Batgirl, Robin és a többiek is vannak, meg persze Gotham?!? Francért kell ezt így megkavarni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...