Riders Republic PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az igazán extrém sportok rajongóinak.

Új sportággal erősít a Riders Republic

Itt az ideje, hogy mindenki nyeregbe szálljon! A most ingyenesen játszható Riders Republic legújabb szezonja hamarosan bevezeti a BMX-et, mint új sportágat.

Egy teljes hétig ingyenes lesz konzolon a Riders Republic

Ha eddig kimaradt volna a Ubisoft őrült sportjátéka, akkor itt az idő a pótlásra! A konzolos játékosok holnaptól egy héten át nyúzhatják a Riders Republicot.

A Ubisoft játékon belüli eseményekkel mutatja be a klímaváltozás veszélyeit

A Playing for the Planet szervezetével együttműködve a Ubisoft elkötelezte magát, hogy megismertesse a Riders Republic és a Skull & Bones játékosaival a klímaváltozás hatásait.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.

Ubisoft: boldogulunk, nem kell minket felvásárolni

A Ubisoft közzétette a decemberrel záruló pénzügyi negyedévének értékelését. A számok ismertetése mellett Yves Guillemot azon is elmélázott, hogy mi a franciák álláspontja a cég felvásárlását illetően.

Riders Republic teszt

A Ubisoft legújabb alkotása képes volt megugrani azokat a kritikus pontokat, melyeknél a Steep elbukott, ám a brutális buglavinának hála az örömünk sajnos ezúttal sem lehet felhőtlen.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Újabb próbaverziókkal bővült a Stadia

A Google csak mostanában indította el azokat a próbaverziókat a Stadia platformján, amelyekhez előfizetés nélkül is hozzáférhetünk, azonban már most nekiállt a felhozatal bővítésének.

Elstartolt a Riders Republic

Megérkezett az idei év legvagányabb sportjátéka, a Riders Republic, a Ubisoft pedig a premiert ünnepelve előállt egy rövid élőszereplős előzetessel. Kapjátok fel a bukósisakot, aztán találkozzunk a rajtvonalnál!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.