Final Fantasy XVI PS5

PlayStation 5-re érkezik a Final Fantasy XVI.

Pillants be Valisthea világába - új előzetesen a Final Fanasy XVI

A Square Enix kiadott egy új trailert, amiben a Final Fantasy legújabb részének a környezetét tudjátok megcsodálni. Nem fogtok csalódni!

PC-re is jöhet a Final Fantasy XVI, de nem mostanában

Megvan rá az esély, hogy PC-s verziót kap a Final Fantasy XVI, hiszen a producer, Naoki Yoshida nem zárkózott el a port elkészítésétől, azonban a megjelenésre bizony még várnunk kell, nem is keveset!

A Final Fantasy XVI fejlesztői meséltek a hamarosan érkező játékról

A Square Enix projektje, a Final Fantasy XVI 2023. június 22-én debütál PlayStation 5 konzolokra időzített exkluzívként, de addig is a fejlesztők egy kerekasztal-beszélgetésen meséltek a címről.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Nagy bejelentésre készül a Final Fantasy producere

Izgalmas év elé néznek a Final Fantasy-játékok rajongói, a széria producere, Yoshinori Kitase pedig már alig várja, hogy leleplezhesse a következő nagy dobását.

Nézzük meg közelebbről a Final Fantasy XVI különböző kiadásait!

Pár napja bejelentették a Final Fantasy XVI hivatalos megjelenési dátumát, most pedig azt is megtudhatjuk, milyen kiadásokban vásárolhatjuk meg a játékot.

TGA 2022: Júniusban érkezik a Final Fantasy XVI

A The Game Awards utolsó nagy dobása a Final Fantasy XVI régóta várt új előzetese volt. A kedvcsinálóval ráadásul a Square Enix lerántotta a leplet a játék megjelenési dátumáról is.

Bemutatóra készül a Final Fantasy XVI producere az idei The Game Awardson

A díjátadó valószínűleg jó néhány leleplezést tartogat majd a rajongók számára, és úgy néz ki, hogy Naoki Yoshida, a Square Enix producere is készül eggyel.

A The Game Awardson jelenthetik be a Final Fantasy XVI megjelenési dátumát

Ugyan azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Final Fantasy XVI 2023 nyarán érkezik majd, a pontos megjelenési dátummal még adós a Square Enix. Hamarosan azonban erre a kérdésre is választ kaphatunk.