Monster Hunter Rise PC, SW

Megérkezett a legendás szörnyvadászos franchise legújabb epizódja, mely ahelyett, hogy megpróbálna rálicitálni a 2017-es Monster Hunter Worldre, inkább más irányból próbálja belopni magát a játékosok szívébe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.

Dátumot kapott a Monster Hunter Stories 2

A délután Monster Hunter-streamet tartott a Capcom, ahol a Monster Hunter Stories 2 és a Monster Hunter Rise kapcsán is szállított friss infókat. Természetesen új előzeteseket is tudunk mutatni!

PC-re is megjelenik majd a Monster Hunter Rise

A Capcomot ért hackertámadást követően már kiszivárgott, a minap azonban hivatalosan is megerősítette a kiadó, hogy a jövőben PC-re is megjelenhet a Monster Hunter Rise.

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!

Jön a Monster Hunter Rise témájú Switch-modell

A Nintendo kiemelt figyelmet szentel a hamarosan érkező Switch-exkluzív Monster Hunter Rise-nak, ennek köszönhetően pedig egy elképesztően stílusos dizájnnal ellátott modellt is a piacra dob a hibrid konzoljából.

Monster Hunter Rise - holnap érkezik a demó

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom levetítette a Monster Hunter Rise legutóbbi streamjét, ahol szó esett az új helyszínről, a meglovagolható bestiákról, az új mozgási lehetőségekről, na meg persze a szélsebesen közeledő demóról is.

Monster Hunter Rise - nagy bejelentések érkeznek

Két nap múlva, azaz január 7-én egy különleges livestream keretei közt ismerkedhetünk meg jobban a márciusban érkező Monster Hunter Rise-zal. Ha szerencsénk van, nincs már messze a megjelenés előtti demó sem.

Monster Hunter Rise - kiteljesedik az arzenál

Futószalagon érkeznek a Monster Hunter Rise fegyvereit bemutató videók, így most egy kisebb összeállításban mi is összeszedtük őket. Egy biztos: a választékra ezúttal sem panaszkodhatunk majd.

Monster Hunter Rise - terítéken a nyílpuskák

Tovább folytatódik a Switch-exkluzív Monster Hunter fegyvermustrája. Ezúttal a könnyű és nehéz nyílpuskákon a sor – a nyílpuska a Monster Hunter-univerzumban jóval leíróbb kifejezés, mint a mi világunkban.

Monster Hunter Rise - a lándzsa és a kard

Újabb fegyverbemutatókkal készült a Capcom csapata, így most közelről is megvizsgálhatjuk, hogy hogyan működik majd a lance és a long sword a Monster Hunter Rise-ban.