Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Battle royale játék a Vampire: The Masquerade univerzumában.
Típus:

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Ilyen gép kell a Vampire: Bloodhunt alá

Véget ért a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt zárt alfatesztje, erre alapozva pedig pontosították a gépigényeket a fejlesztők. Mutatjuk, milyen masinára van szükséged, ha részt vennél a vámpíros battle royale-ban!

E3 2021: Bemutatkozott a Vampire: Bloodhunt

A Vampire: The Masquerade világában játszódó játékok sora ismét bővül, ezúttal egy battle royale-címmel. A Bloodhuntban Prága utcáit járva kell levadásznunk az ellenségeinket.

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.

Jön a battle royale Vampire: The Masquerade-játék

A svéd Sharkmob bejelentése alapján jövőre egy battle royale-játékkal bővül a Vampire: The Masquerade sötét univerzuma. Sokat még nem tudunk róla, többek közt a címét sem, de az biztos, hogy készül.