Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Battle royale játék a Vampire: The Masquerade univerzumában.
1684231200

Karót ütöttek a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt szívébe

A battle royale zsánerben is próbát tett a Vampire: The Masquerade - inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Ezt a játék fejlesztői is belátták, így mostantól abbamarad a játék további támogatása.
1657375200

A Vampire: Bloodhunt fejlesztői felhagynak a szezonális frissítések formulájával

A szezonális rendszer az egyik legnépszerűbb a free-to-play játékoknál: folyamatos tartalmat biztosít a néhány havonta esedékes, egyszeri befizetés fejében. A Sharkmob szerint elveszi az erőforrásokat a fontos frissítésektől.
1651132212

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt - vérszomjas fenevadak járják Prága utcáit

Tegnap végleg kilépett a korai hozzáférésből a svéd Sharkmob battle royale-játéka, a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, ami a Prágában található vámpírfrakciók közötti háború kellős közepébe hajít minket.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1648738500

Végez a korai hozzáféréssel a Vampire: Bloodhunt

2021-ben a Sharkmob kénytelen volt a battle royale-ja teljes megjelenésének elhalasztása mellett dönteni. A csapat azonban már elért arra a pontra, hogy késznek nyilvánítsa a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntot.
1639137600

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!
1638957600

Új kiadói részleget alapított a Tencent

A Tencent Games tovább fejlődik, és egy új kiadói divíziót nevez ki az általa támogatott, magas minőségű játékok felügyelőjének. A jövőben sokat hallhatjuk majd a Level Infinite nevet.
1637146800

Jövőre marad a Vampire: Bloodhunt

A Sharkmob battle royale-játékban próbálja új irányból megközelíteni a Vampire: The Masquerade világát, amit néhány napig még próbálgathatunk korai hozzáférésben. A végleges termék azonban idén már nem lát napvilágot.
1631227980

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!
1630908000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!