The Callisto Protocol PC, PS5, XSX

A Dead Space egyik atyjának új horrorja.

Ezek lesznek a PlayStation Plus Essential októberi játékai

Beigazolódott a tegnapi pletyka, tényleg a The Callisto Protocolt és a Farming Simulator 22-t kapják meg októberben a PlayStation Plus Essential előfizetői. Pluszban még egy címet, amire a kattintás után derül fény.

Kiszivárgott két játék a PlayStation Plus Essential októberi felhozatalából

Ahogy az lenni szokott, menetrendszerűen megérkezett az ehavi szivárgás a PlayStation Plus Essential felhozatalával kapcsolatban. Októberben a túlélőhorrorok és a farmjátékok szerelmesei örülhetnek.

Frissítve: Leépítések érték a The Callisto Protocol fejlesztőit

A The Callisto Protocol nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Miután a Striking Distance Studios csapata végzett a megígért DLC-kkel is, a vezetőség ajtót mutatott számos eddigi munkatársnak.

Egyórás demót kapott PlayStationön a The Callisto Protocol

A Striking Distance Studios horrorjátéka is csatlakozik a PlayStation Plus Trials-programjához. Ezzel az előfizetők egy órán át nyúzhatják a vegyes fogadtatású Dead Space-klónt.

Launch traileren a The Callisto Protocol: Final Transmission

Nem ért véget Jacob Lee tortúrája a Black Iron Prison falai mögött. Megérkezett a The Callisto Procotol DLC-je, amely pontot tesz a vérfagyasztó történet végére.

Megvan a The Callisto Protocol: Final Transmission megjelenési dátuma

A PlayStation-tulajoknak korábban lesz elérhető a hónap végén érkező DLC, mint mindenki másnak, igaz, csupán csak két napról van itt szó, más exkluzivitást nem élveznek a Sony konzoljai.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Hardcore módot kapott a The Callisto Protocol

Ha eddig nem volt elég kemény számotokra a The Callisto Protocol, akkor van egy jó hírünk. A Hardcore Mode alaposan megszorongatja majd a legkeményebb túlélőket is.

Brit toplista: a Dead Space-t feleannyian sem vásárolták meg, mint a The Callisto Protocolt

Egy brit statisztika szerint a Dead Space remake-jét közel sem keresték annyian a boltokban, mint a The Callisto Protocolt.

The Callisto Protocol - megérkezett a New Game+

A Striking Distance csapata hallgatott a játékosok kéréseire, megérkezett a New Game+ a The Callisto Protocol legújabb frissítésében.