Total War: Warhammer III MAC, PC

Záróakkordjához érkezik a Total War: Warhammer-trilógia.
1644934977

Total War: Warhammer III teszt

A régi Warhammer-világban játszódó, komor fantasy köntösbe öltöztetett Total War-széria fináléja végre befutott. Íme tapasztalataink a Káosz Birodalmában töltött mindennapokról!
1644822000

A heti játékmegjelenések és a filmpremierek

Újabb sűrű februári hétnek nézünk elébe, szerencsére játszani- és néznivalóból is akad bőséggel a következő napokban. A főszerepet természetesen a Horizon: Zero Dawn folytatása kapja.
1644494400

Total War: Warhammer III - terítéken a multiplayer

A Creative Assmebly csapata alaposan gatyába rázza a Total War: Warhammer III többjátékos módjait. Az új játékmódok, merész változtatások és izgalmas új funkciók garantálják, hogy a Total War sosem lesz igazán Total Friends.
1643011200

Total War: Warhammer III - démonherceg születik

Az előzetesünkben már olvashattatok róla, most azonban élesben is láthatjátok a Total War: Warhammer III legegyedibb frakcióját. Az Oszthatatlan Káosz híveként megalkothatjuk a saját démonhercegünket - róla szól a legfrissebb trailer.
1642671006

Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III

Befutott a Total War: Warhammer III pontos rendszerkövetelménye, ami abszolút barátságosnak mondható, igaz, azon azért mégis fennakadt a szemünk, mikor megláttuk, mekkora helyigénye lesz majd a játéknak.
1642606320

Total War: Warhammer III próbakör

Lehetőségünk adódott elsők közt kipróbálni a következő Warhammer körítésű Total Wart, így kapva kaptunk az alkalmon, hogy megnézzük, maradt-e elegendő szufla a témában harmadszorra is. Kellemesen meglepődtünk!
1641297600

Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!

Nem kell már sokat várnunk a Total War: Warhammer III megjelenésére, de addig is jobban tesszük, ha már most lepaktálunk a hatalmas káoszistenek egyikével. A választásban segíthetnek a legutóbbi harci bemutatók.
1639566000

Mesésen fest a Total War: Warhammer III térképe

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III. A Creative Assembly ezúttal a masszív stratégiai játék új területeit mutatta be, a fagyos Kislevtől egészen Grand Cathay zöldellő birodalmáig.
1637834400

Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

A Warhammer Fantasy Battle világa sosem szenvedett hiányt a brutalitásban, de egyetlen frakció sem olyan gyomorforgató, mint amilyenek Nurgle követői. A bűzlő és rothadó sereg megkapta a saját bemutatóvideóját.
1636045200

Ekkor jelenik meg a Total War: Warhammer III

Az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem jut el a játékosokig a Total War: Warhammer III, de legalább tudjuk, mikor számíthatunk rá. Emellé pedig az ogrék faját is leleplezték a fejlesztők.