Knockout City PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Kidobós felturbózva.
Típus:

Knockout City - megmarad a próbalehetőség

A Velan Studios és az Electronic Arts extrém kidobósjátéka a megjelenést rögtön egy tíznapos, ingyenes időszakkal kezdte. Ez ugyan lejárt, de az új játékosoknak továbbra is adott a lehetőség, hogy az első szinteket ingyen kipróbálhassák.

Kétmillió játékosnál jár a Knockout City

Úgy tűnik, bejött a Knockout Citynek az ingyenes próbaidőszak, ugyanis mostanra több mint kétmillió játékossal büszkélkedhet a felturbózott kidobóst ígérő multiplayer játék. Eközben elrajtolt az anyag első szezonja is.

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.

Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City

Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő tíz napban teljesen ingyenes lesz.

Megjelenéskor EA Playbe kerül a Knockout City

A Knockout City új megvilágításba helyezi a sulis kidobóst – egy sokkal agresszívebb és akciódúsabb megvilágításba. A játék már a megjelenése napján bekerül az EA Playbe, és ezzel együtt az Xbox Game Pass kínálatába is.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!