Knockout City PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Kidobós felturbózva.
Típus:

A Knockout City űrlényekkel erősít az új szezonban

Hamarosan kezdetét veszi a Knockout City negyedik szezonja. A tematikát ezúttal a repülő csészealjak, az űrlények és az emberrablások adják, ami nemcsak az új kozmetikai cuccokon, de a szezonnal érkező pályán is meglátszik.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Knockout City - közeleg a harmadik szezon

Az ősz beköszöntével időszerűvé vált, hogy a Knockout City is szezont váltson. A következő évadban egy kíméletlen mesterséges intelligenciával is meggyűlik az extrém kidobósozók baja.

Knockout City - beköszönt a szuperhősök kora

A Knockout City legújabb szezonja még odébb van, de a szervezők már most kiadnak egy új, korlátozott ideig elérhető játékfajtát. A holnaptól elérhető módban szuperképességekre tehetünk szert.

Jövő héten kezdődik a Knockout City új szezonja

A Velan Studios extrém kidobósjátéka nem tervez lassítani a jövőben sem. Az EA Play Live-on felfedték a készítők, hogy mi is vár ránk a jövő héten startoló második szezonban: irány Holowood, baby!

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.

Knockout City - így fest az idei roadmap

Váratlan siker lett a Knockout City, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az EA és a Velan Studios már jó előre betáblázta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az extrém kidobós rajongói. Lássuk a roadmapet!

Knockout City teszt

A kidobós sosem volt még olyan extrém, mint a Knockout Cityben. Háztetőkön, aluljárókban, vonatállomásokon és építési területeken zajlik a harc labdák segítségével, a figyelmünk pedig egy percre sem lankadhat.

Továbbra is elképesztően népszerű a Knockout City

Habár a jövőjét tekintve egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mekkora siker lesz a Knockout City, az már biztos, hogy egyelőre az idei év egyik slágerjátéka, ami ügyes üzleti modelljével már több mint ötmillió játékost csábított magához.