Aliens: Fireteam Elite PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Kooperatív TPS az Alien-univerzumban.

Aliens: Fireteam Elite teszt

Nem lett túl szép vége annak, amikor legutóbb gyarmati tengerészgyalogosként szembeszálltunk a xenomorfokkal, de egy kooperatív Left 4 Dead-klónnal azért mégiscsak nehéz igazán mellélőni... ugye?

Brit toplista: az élen kezdett az Aliens: Fireteam Elite

Hamar megtört a PlayStation-exkluzívok uralma a brit játékeladási toplistán, a múlt heti dobogósaink ezúttal már nem tudták megcsípni az érmes helyezéseket. Jött viszont az Aliens: Fireteam Elite, és egyből az élen kezdett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!

Aliens: Fireteam Elite - szezonok és gépigény

A Cold Iron Studios alapítója, Matt Highison osztotta meg a nagyérdeművel, hogy ingyenesen férhetünk hozzá az Aliens: Fireteam Elite szezonjaihoz és újgenerációs frissítéséhez, valamint a játék PC-s hardveréhségről is lerántották a leplet.

Aliens: Fireteam Elite - hordamódot is kapunk

A vártnál jóval tartalmasabbnak ígérkezik az Aliens: Fireteam Elite első napi frissítése, a patch ugyanis az ilyenkor megszokott bugjavítások és balanszfrissítések mellett egy komplett játékmódot is hoz magával.

Aliens: Fireteam Elite - nagy adag gameplay érkezett

A külföldi sajtó már rátehette a mancsát az Aliens: Fireteam Elite korai változatára, tegnap este pedig lejárt az embargó, ami csak egy dolgot jelenthet: rengeteg friss gameplay-felvételt.

Augusztusban érkezik az Aliens: Fireteam Elite

Megjelenési dátumot (és egy címkiegészítést) kapott az Aliens: Fireteam Elite. A Cold Iron Studios játékában a barátainkkal karöltve vághatunk neki a xenomorphokkal teli folyosóknak – remélve, hogy túl is éljük az összecsapást.

25 percig mozog az Aliens: Fireteam

A Cold Iron Studios az Aliens: Fireteammel bővíti az Alien-filmek univerzumát, amelyben barátainkkal az oldalunkon küzdhetünk meg a legkülönfélébb xenomorphokkal. Most egy küldetést mozgásban is láthatunk.

Bemutatkozott az Aliens: Fireteam

Három tengerészgyalogos a xenomorphok végtelen hordái ellen - ugyan, mi baj lehet ebből? Bemutatkozott az Aliens: Fireteam, amelyben két jóbarátunk oldalán küzdhetünk meg az Alien-univerzum savköpő rondaságaival.