Aliens: Fireteam Elite PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Kooperatív TPS az Alien-univerzumban.
1638342000

Az Aliens: Fireteam Elite is Game Pass-játék lesz

Noha a Microsoft még nem rántotta le formálisan a leplet az Xbox Game Pass decemberi kínálatáról, egyre több játékról derül ki, hogy hamarosan csatlakozik a szolgáltatáshoz.
1635415200

Ezzel készül az első év alatt az Aliens: Fireteam Elite

A Cold Iron Studios még nem végzett az Aliens: Fireteam Elite-tel, egy roadmapen mutatja meg, nagyjából mit várhatnak a játékosok a játékhoz. A következő szezon még idén esedékes.
1631185200

Új kaszttal bővült az Aliens: Fireteam Elite

A Cold Iron Studios csapata nem ül tétlenül, máris élesítették az Aliens: Fireteam Elite első tartalmi frissítését. A gyarmati tengerészgyalogosok a Phalanx nevezetű új kaszttal erősíthetik az osztagukat.
1630933920

Aliens: Fireteam Elite teszt

Nem lett túl szép vége annak, amikor legutóbb gyarmati tengerészgyalogosként szembeszálltunk a xenomorfokkal, de egy kooperatív Left 4 Dead-klónnal azért mégiscsak nehéz igazán mellélőni... ugye?
1630317600

Brit toplista: az élen kezdett az Aliens: Fireteam Elite

Hamar megtört a PlayStation-exkluzívok uralma a brit játékeladási toplistán, a múlt heti dobogósaink ezúttal már nem tudták megcsípni az érmes helyezéseket. Jött viszont az Aliens: Fireteam Elite, és egyből az élen kezdett.
1629698400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!
1629370800

Aliens: Fireteam Elite - szezonok és gépigény

A Cold Iron Studios alapítója, Matt Highison osztotta meg a nagyérdeművel, hogy ingyenesen férhetünk hozzá az Aliens: Fireteam Elite szezonjaihoz és újgenerációs frissítéséhez, valamint a játék PC-s hardveréhségről is lerántották a leplet.
1628172000

Aliens: Fireteam Elite - hordamódot is kapunk

A vártnál jóval tartalmasabbnak ígérkezik az Aliens: Fireteam Elite első napi frissítése, a patch ugyanis az ilyenkor megszokott bugjavítások és balanszfrissítések mellett egy komplett játékmódot is hoz magával.
1626940800

Aliens: Fireteam Elite - nagy adag gameplay érkezett

A külföldi sajtó már rátehette a mancsát az Aliens: Fireteam Elite korai változatára, tegnap este pedig lejárt az embargó, ami csak egy dolgot jelenthet: rengeteg friss gameplay-felvételt.
1624464000

Augusztusban érkezik az Aliens: Fireteam Elite

Megjelenési dátumot (és egy címkiegészítést) kapott az Aliens: Fireteam Elite. A Cold Iron Studios játékában a barátainkkal karöltve vághatunk neki a xenomorphokkal teli folyosóknak – remélve, hogy túl is éljük az összecsapást.