Lost Judgment PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kapott a Judgment.

Megérkeztek PC-re a Judgment-játékok

Alacsonyan szállnak a Yakuza-franchise bejelentései a héten! A Sega a minap hivatalosan is bemutatta, sőt azonnal kiadta a Judgment és a Lost Judgment játékokat PC-re.

Mégis megjelenhetnek PC-re a Judgment-játékok?

Nagyon úgy fest, hogy PC-re tart a Judgment és a Lost Judgment, pedig korábban egyáltalán nem tűnt triviálisnak, hogy a Sega elkészítheti a portokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!

Lost Judgmentet is kínál a héten a Free Play Days

A hétvégén is várják játékok a Free Play Days keretében azokat az xboxosokat, akik rendelkeznek Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel. Három alkotás közül választhatnak.

Lost Judgment - Kaito hamarosan akcióba lendül

Amikor Takayuki Yagami házon kívül van, akkor hű társára, Masaharu Kaitóra vár a feladat, hogy a helyébe lépjen. A vártnál sokkal személyesebbé váló nyomozást még márciusban megkezdhetjük a Lost Judgment kiegészítőjében.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.

Brit toplista: Switch-játékoké a dobogó

A Nintendo Switchre kiadott címek általában rendre jól szerepelnek a brit dobozos játékeladások listáján, de a múlt héten igazán nagyot mentek. A dobogó mindhárom fokán Switch-játék állt.

Lost Judgment teszt

Akihiro Eharát szexuális zaklatás miatt állítják elő, alaposan megkavarja azonban a szálakat, amikor a bíróságon egy gyilkosságról is lerántja a leplet, amelyet egy időben követtek el az épp tárgyalt, kamerákkal is megörökített ügyével.

Launch traileren a Lost Judgment

Takayuki Yagami készen áll, hogy szembenézzen élete legembertpróbálóbb ügyével. A nyomozás mellett akcióból sem fogunk hiányt szenvedni, ebből ad ízelítőt a játék utolsó előzetese (de dicsekedni sem felejt el).