Lost Judgment PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kapott a Judgment.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Ilyen DLC-ket várhatunk a Lost Judgmenthez

Még a hónapban elmerülhetünk Takayuki Yagami legújabb zavaros nyomozásában, de a történet nem ér teljesen véget az alapjáték megjelenésével. A Sega a héten közzétette, milyen ütemben és milyen kiegészítőket várhatunk.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Újabb gameplay-felvételeken a Lost Judgment

Készítsétek be a popcornt, és helyezkedjetek el kényelmesen, ugyanis a Famitsu jóvoltából több mint egy órányi gameplay-felvétel érkezett a a Yakuza-széria mellékágának soron következő epizódjából, a Lost Judgmentből.

Így nyomozunk majd a Lost Judgmentben

Vadonatúj előzetest hozott a Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio a Yakuza-széria mellékágának, a Judgmentnek a folytatásáról, amiben Takayuki Yagami nyomozói eszköztárát és bevethető praktikáit csodálhatjuk meg közelebbről.

Bajban lehet a Judgment-sorozat

A pletykák szerint elképzelhető, hogy a Lost Judgmenttel véget ér a Judgment-sorozat, miután a Sega és a főszereplőt alakító színész ügynöksége nem tud dűlőre jutni az esetleges PC-s verziók kapcsán.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

A State of Play július 8-i műsora nem szűkölködött látnivalóban. Egy maréknyi, többnyire indie alkotásról kaptunk előzetest, amelyeket a közeljövőben várhatunk a Sony konzoljaira.

Íme, a Lost Judgment intrója

A Yakuza-széria nagysikerű mellékága, a Judgment idén ősszel megkapja a saját folytatását. A Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio erre rákészülve most közzétette a Lost Judgment zenés intróját.

Egy Master System is befigyel a Lost Judgmentben

Minden rajongó tudja, hogy a Ryu Ga Gotoku Studio játékaiban nem kell sokat keresgélnünk ahhoz, hogy a Sega klasszikus fejlesztéseinek játszható verziójára bukkanjunk - és nem lesz ez másképp a Lost Judgmentben sem.

Felújított változatot kap a Sonic Colors

Tegnap levetítették a Sonic-franchise harmincadik születésnapját ünneplő videósorozat, a Sonic Central első részét, amely több játékbejelentést is hozott magával. Lássuk őket!