Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters PC

Huszonöt év után ismét megnyílik a Chaos Gate.

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters teszt

A csakis háborút tartogató, sötét jövő, ahol az emberiség elkeseredett harcot vív a káosszal, démonokkal és ártó fajokkal szemben, most összeér az XCOM csapatalapú taktikázásával. Vajon többet ad, mint az alapanyagok összessége?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten teljes gőzzel ráfordulunk a májusi hónapra, ugyan mivel ünnepelhetnénk ezt meg jobban, mint egy kiadós megjelenési listával? Lássuk a következő napok újdonságait!

Újra mozgásban a Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters

Az elmúlt néhány évben több remek körökre osztott taktikai játékkal gazdagodtak a Warhammer-rajongók. Most majdnem 20 percünk lesz rá, hogy eldöntsük, érdemes-e várni a Chaos Gate: Daemonhuntersre is.

Íme, Chaos Gate: Daemonhunters kasztjai

Hamarosan egy újabb körökre osztott taktikai játékban lépnek színre a Warhammer 40.000 űrgárdistái. Ezúttal a Grey Knights állig felfegyverzett harcosait vethetjük be a káosz seregei ellen - lássuk a nyolcféle karakterosztályt!

Mozgásban a W40K: Chaos Gate - Daemonhunters

Nem csak a Total War: Warhammer III-ban találkozhatunk Nurgle rothadó alattvalóival. A fertőzés és gyötrelem káoszistene a Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters űrgárdistáival is felveszi a kesztyűt.