Nickelodeon All-Star Brawl PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Brawler a Nickelodeon mesehőseivel.

Végre meg is szólalnak a Nickelodeon All-Star Brawl hősei

A Ludosity és a GameMill Entertainment régi hiányosságot pótol a Nickelodeon mesefiguráit tömörítő brawlerében: végre hallhatjuk is, ahogy SpongyaBob és a Tini Nindzsa Teknőcök szapulják egymást harc közben.

Frissítve: A God of War a PlayStation Plus egyik júniusi ajándéka

Nagyon úgy néz ki, hogy most is idő előtt bukott le a PlayStation Plus következő havi ajándékcsomagja: a pletykák szerint a God of War is a felhozatal része lesz.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Launch traileren a Nickelodeon All-Star Brawl

Egymásnak estek a Nickelodeon mesehősei, így meglehet, hogy valódi kihívóra talált a Super Smash Bros. A Nickelodeon All-Star Brawl megjelenését egy új előzetessel és néhány érdekes szivárgással ünnepelhetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

Brawlerbe gyűlnek a Nickelodeon mesehősei

Bikinifenék lakói, a Thornberry család és a fecsegő tipegők is egymást püfölik a Nickelodeon All-Star Brawl arénáiban, ehhez pedig máris kaptunk egy előzetest. A mesehősök idén ősszel szállnak a ringbe.