Crackdown

Új játék a GTA-ból kivált kisebb csapattól! A srácok minden olyan tervüket megvalósították a Crackdown-ban, melyet a kiadó tiltott a GTA készítésekor. Kemény anyag!

Az Xbox Live tíz legjobb játéka

Megérkezett az Xbox Live által összeállított toplista, mely az elmúlt időkben legnépszerűbb egy- és többjátékos X360-játékokat vonultatja fel.

Új nevekkel frissült a brit toplista

El se hiszem! A legfrissebb brit toplista olyannyira megváltozott az előző felhozatalhoz képest, hogy alig lehet ráismerni - no persze a foci-játékok hada nem maradt el.

A Realtime Worlds gondolkodik a Crackdown 2-n

A magyar boltokban csak mától kapható a Realtime Worlds illetve a GTA kitalálójának, David Jonesnak játéka, a Crackdown, a készítők már a folytatáson gondolkodnak.

Crackdown

A civilizáció előbb vagy utóbb anarchiába fullad, ez egy olyan folyamat, amit nem lehet elkerülni, a történelem újra és újra megismétli önmagát. Ez történt szeretett fővárosunkkal is Pacific Cityivel, ahol a bűnözés olyan méreteket öltött, amivel a rend őrzői nem vehetik fel a versenyt. A nehéz idők nehéz döntéseket szülnek.

Új ügynökök érkeztek a Crackdown-hoz

Amerikában már boltokba került a Crackdown, hamarosan pedig itthon is megjelenik a GTA kitalálójának új játéka, melyhez most egy új letölthető kiegészítés jelent meg.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmasnak ígérkezik játékok szempontjából a jövő hetünk, mikor is megjelenik többek között a Supreme Commander, a War Front, a Crackdown és az NBA Street 4.

Crackdown Xbox 360 - demóteszt

A 21. század végén furcsa vírusszerű jelenség vette áldozatait az utcákon. Egyre több erőszak, egyre durvább bűnözés jelent meg világszerte, senki sem tudta hogy miért. Tudósok ezrei dolgoztak a kérdésen és végül Dr. Rockstar rájött a megoldásra.

Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown

A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további X360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira.

Letölthető a Crackdown demója

Jobb később, mint soha. Szólhatnánk közhelyesen az elmúlt napok izgalmai után, mikor is jan. 17-én megtudtuk, hogy másnap nem jelenik meg a Crackdown demója.

Révbe értek a Crackdown munkálatai

A Microsoft bejelentéséből tudtuk meg, hogy az X360-exkluzív Crackdown munkálatai befejeződtek. Az akciójáték február 23-án kerül a magyar boltok polcaira.