Crackdown

Új játék a GTA-ból kivált kisebb csapattól! A srácok minden olyan tervüket megvalósították a Crackdown-ban, melyet a kiadó tiltott a GTA készítésekor. Kemény anyag!

Késik a Crackdown demója

David Jones és bandája holnapra ígérte a Crackdown demóját, azonban a demó csak január végén válik elérhetővé az Xbox Live-felhasználók számára.

A németeknél kétséges a Crackdown megjelenése

Hasonlóan a Dead Risinghoz és a Gears of Warhoz, elképzelhető, hogy Németországban nem jelenhet meg a februárban érkező Xbox 360-exkluzív Crackdown.

Halo 3 beta meghívó a dobozos Crackdown mellé

A külföldi GamePro magazin értesülései szerint a februárban megjelenő Crackdown dobozos verziójához korlátozott példányszámú Halo 3 beta meghívó jár majd.

Crackdown: február 23.

2007. február 23-án érkezik meg a magyar boltok polcaira a Grand Theft Auto-t is jegyző David Jones vadi új játéka, az Xbox 360 exkluzív Crackdown.

Ropogós Crackdown részletek

A Microsoft ma újabb részleteket árult el a GTA világát megálmodó David Jones új játékából. Ezúttal az ügynökök bemutatásán a sor.

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

TGS 2006: A harmadik galériafrissítés

Itt a legfrissebb galéria-különkiadásunk, melyben csak a Tokyo Game Show-ról származó, nextgen anyagok kapták a főszerepet.

Crackdown

Nézzünk szét egy kicsit a Crackdown városában. Látjátok azt a magas templomtornyot? A babakocsit toló anyuka, a játszótéren szaladgáló gyerekek, a munkába igyekvő emberek megvannak ugye? Látjátok azt a nagy bevásárlóközpontot? A tacskót sétáltató nagyit? Nos igen, ilyen egy élő és lélegző város.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.