Crackdown

Új játék a GTA-ból kivált kisebb csapattól! A srácok minden olyan tervüket megvalósították a Crackdown-ban, melyet a kiadó tiltott a GTA készítésekor. Kemény anyag!

Megint ingyenes az első Crackdown

Novemberben az élelmesek már lecsaphattak az eredeti Crackdownra, de nem sokkal a harmadik rész premierje előtt bárki pótolhatja a hiányosságot. Ezenkívül kipróbálható lett a Crackdown 3 multija az Xbox Insider-tagoknak.

Frissítve: Crackdown 3 gépigény, ingyenes első rész

Igazán rázós utat tudhat maga mögött a Crackdown 3 fejlesztése, de mostanra úgy néz ki, hogy 2019 februárjában végre ténylegesen megkapjuk a régóta várt akciójátékot. A mai napon pedig már a hivatalos gépigény is megérkezett.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Családon belül marad a Project: MyWorld

A Realtime Worlds néhai fejese vásárolta meg a Project: MyWorldöt az új cége számára, és egyúttal a közösségi játékon dolgozó 20 embert is felkarolta. Az All Points Bulletint nem sikerült megmenteni, az Electronic Arts ingyen játékkal kompenzálja az előfizetőket.

Leállnak az All Points Bulletin szerverei

A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.

Már évek óta készül a Project: MyWorld

Szűkös határidőn belül lemodellezni a világot semmiképpen sem egyszerű feladat: a Realtime Worlds ezt tudja jól, nem is tegnapelőtt álltak neki a MyWorld fejlesztésének.

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

Nem lesz Crackdown-folytatás

A Phil Wilson, a Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds producere szerint nem folytatódik a Crackdown - egyelőre úgy tűnik, a Microsoft hibájából.

Hamarosan újabb Crackdown kiegészítés érkezik

Régen hallottunk már az Xbox 360-exkluzív, jövőben játszódó GTA-klónról: most viszont a rajongóknak finom információmorzsákkal kedveskedhetünk!

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett a legfrissebb brit toplista - a változatosság kedvéért ezúttal a focijátékok közelében sincsenek a dobogónak.